Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Έκτακτο ειδικό τέλος ακινήτων : η δωσιλογική συγκυβέρνηση των χαρατσιών παραδόθηκε στην πυρά της λαϊκής ετυμηγορίας.Όμως, τα κατάπτυστα εκτελεστικά της όργανα στη διοίκηση της Δ.Ε.Η εξακολουθούν να προκαλούν, απειλώντας τους πολίτες που δεν πληρώνουν το μνημονιακό χαράτσι με διακοπή της ηλεκτροδότησης των κατοικιών τους. Ας τους δώσουμε την απάντηση που τους αξίζει.

Ανάξιοι, κατά νόμο, εκπρόσωποι της Δ.Ε.Η Α.Ε



Σας γνωστοποιούμε ότι καταβάλαμε το ποσό των ......... ευρώ (...... €), για την πληρωμή του λογαριασμού Ηλεκτρικού Ρεύματος/Δήμου/ΕΡΤ, που εξέδωσε η ανώνυμη εταιρεία σας, κατά την ...2012, εκπληρώνοντας εις ολόκληρον την συμβατική μας υποχρέωση έναντι αυτής. Συναφώς, επισυνάπτουμε στο παρόν απόδειξη της ηλεκτρονικής πληρωμής που πραγματοποιήσαμε, μέσω του ΑΤΜ της Τράπεζας ........., προς εκπλήρωση της προαναφερόμενης συμβατικής μας υποχρέωσης.
Όπως οφείλετε να έχετε ήδη, εμπεδώσει, διατυπώνουμε απόλυτη, ρητή και κατηγορηματική άρνηση καταβολής του ποσού των ....... ευρώ, που αντιστοιχεί στο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών, για τους νομικούς, ουσιαστικούς και πραγματικούς λόγους, που αναλυτικώς εκθέσαμε, στα επέχοντα θέση εξωδίκων δηλώσεων, υπομνήματα μας, τα οποία και σας αποστείλαμε με συστημένη επιστολή.

Συναφώς, και με εξαιρετική συναλλακτική απαρέσκεια σας επισημαίνουμε τα εξής :

1. Η εγκληματική ροπή σας στην άσκηση εταιρικών πρακτικών ειδεχθούς πολιτειακής εκτροπής απώλεσε, με την ακατάλυτη δύναμη της λαϊκής κυριαρχίας, την έκνομη προστασία των πολιτικών σας πατρώνων, που εξέπεσαν ατιμωτικά ως ληστρικοί, προδοτικοί εταίροι της συγκυβέρνησης των δωσίλογων. Τελείτε πλέον, στην πλήρη και απόλυτη διάθεση της κοινωνίας των πολιτών για την θεσμική απόδοση της χλεύης που αρμόζει στην πρόδηλη και απεχθή ατομική και συλλογική σας ιδιωτεία, καθώς και την απόδοση των πασιφανών αστικών και ποινικών ευθυνών σας από την ανεξάρτητη δικαστική λειτουργία.
2. Βεβαιωθείτε ότι θα συντρίψουμε, με πανηγυρική πολιτειακή λαμπρότητα, κάθε επαίσχυντη, εγκληματική απόπειρα σας να προσβάλλετε ζωτικά ατομικά, οικογενειακά και κοινωνικά μας αγαθά, ευθέως συναπτόμενα με την αδιάλειπτη ηλεκτροδότηση της ατομικής μας ιδιοκτησίας, στην οποία αυτονοήτως συμπεριλαμβάνεται η αστικώς και ποινικώς καταλογιστέα υπερημερία σας να εκδώσετε νόμιμο λογαριασμό που θα πιστοποιεί ότι το ψευδώς βεβαιούμενο, ως ανεξόφλητο υπόλοιπο αντιστοιχεί αποκλειστικά στην ονομαστική αξία του ειδικού τέλους ακινήτων και μόνον σε αυτήν και ουδόλως αναφέρεται ή περιλαμβάνει το τίμημα της αξίας του ηλεκτρικού ρεύματος και των υπηρεσιών που συνδέονται με αυτό, δεδομένης της αποδεδειγμένης ολοσχερούς, εκ μέρους μας, καταβολής του.

Η παρούσα εξώδικη γνωστοποίηση, ενόψει του γεγονότος ότι αξιολογεί ως εγκληματικώς οργανωμένη και καθ’ έξιν ασκούμενη την προαναφερόμενη εταιρική σας πρακτική, θεωρεί ότι ακόμη και η φερόμενη, ως αποδιδόμενη σε τεχνική βλάβη, πρόσκαιρη διακοπή της ηλεκτροδότησης της ατομικής μας ιδιοκτησίας, που τυχόν στο μέλλον επισυμβεί, συνιστά ενέργεια δόλια και προσχεδιασμένη και θα της επιφυλαχθεί η ανάλογη ένδικη μεταχείριση και δράση.



Αθήνα ........... 2012
Με την απόδοση της επιβαλλόμενης απαξίας
( όνομα και υπογραφή)



Θάνος Παναγιωτόπουλος
Νομικός και Πολιτικός Επιστήμονας- Δημοσιολόγος  

Δεν υπάρχουν σχόλια: