Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Οι γερμανοτσολιάδες του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του Κουβέλη θανατώνουν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και στήνουν το σκηνικό της κοινοβουλευτικής χούντας.


Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση :  για λίγες μόνο ακόμη ώρες, η ελεύθερη φωνή της κοινωνίας, η ενημερωτική πνοή της Δημοκρατίας θα εκπέμπει από την ελεύθερη δημόσια συχνότητα.
Στο τέλος της αποψινής νύκτας, η δημόσια τηλεόραση δεν θα είναι πια ελληνική. 
Θα είναι γερμανική, θα εκπέμπει μηνύματα οικονομικού τρόμου και κοινωνικής ταπείνωσης και θα διαδίδει τα κατοχικά προστάγματα των διεθνών δεσμωτών της Ελληνικής Δημοκρατίας και των κουκουλοφόρων εθνικών κομματικών εκπροσώπων τους.

Οι μνημονιακές αστυνομικές δυνάμεις της σαμαρικής χούντας έχουν περικυκλώσει τα κτίρια των εκπομπών της δημόσιας τηλεόρασης. 
Απειλούν να φιμώσουν την ελεύθερη φωνή της κοινωνίας, να επιβάλλουν θανατική σιγή στην ελευθερία της πληροφόρησης και στην ελεύθερη διακίνηση και αντιπαράθεση των πολιτικών ιδεών, με τη βία της ναζιστικής βαναυσότητας.

Ήδη, ο επίσημος κομματικός φορέας του ελληνικού νεοναζισμού έχει εκφράσει την απόλυτη συμφωνία του στη χουντική σίγαση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και δηλώνει τη σιωπηρή διαθεσιμότητά του να αποτελέσει την εγκληματική ομάδα κρούσης της σαμαρικής συνταγματικής εκτροπής.

Η διακοπή των εκπομπών της ΕΡΤ δεν έχει ουσιαστική δημοσιονομική στόχευση.
Αποτελεί στρατηγική επιλογή της τρικομματικής σύμπραξης των δωσίλογων να καταργήσουν, με ευθεία αντισυνταγματική δράση, την κοινωνική φωνή της ελευθεροτυπίας, του πολιτικού πλουραλισμού, της έκφρασης της διαφορετικότητας, αλλά και της οργανωμένης ατομικής και συλλογικής αντίθεσης στις πολιτικές που καταλύουν την πολιτειακή κυριαρχία της Ελλάδας και την κοινωνική ελευθερία των Ελλήνων.

Ο σκοπός της νέας ιστορικής εκδοχής των γερμανοτσολιάδων είναι η εκχώρηση των περιουσιακών στοιχείων και η παράδοση των συχνοτήτων που χρησιμοποιεί η ΕΡΤ στα ιδιωτικά εκδοτικά συγκροτήματα, που ελέγχουν τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια και συνδέονται ευθέως με τα εγκληματικά συμφέροντα του τραπεζικού συμμοριτισμού, της επιχειρηματικής διαφθοράς και της κομματικής έκπτωσης. 

Η κεντρική στρατηγική τους στόχευση αποσκοπεί στην πλήρη, απόλυτη και καταθλιπτική χειραγώγηση της ενημέρωσης, από τα νέα μνημονιακά και παλαιά εκδοτικά τζάκια, που ανταγωνίζονται στην επίδειξη γερμανικού ναζιστικού πατριωτισμού.
Επιδιώκουν να σβήσουν τη φωνή της Ελλάδας στον κόσμο, να καταργήσουν την οικουμενική διακονία της στη διάδοση των αγαθών της ελληνικής παιδείας και του ελληνικού πολιτισμού, ως παγκόσμιων συλλογικών αγαθών.
Επιχειρούν να καταλύσουν το δημόσιο βήμα έκφρασης της κοινωνικής αντίδρασης στη μνημονιακή βαρβαρότητα, στον εθνικό διασυρμό και τη βαριά πολιτειακή ταπείνωση.
Θέλουν να σκοτώσουν τη φωνή της πληροφόρησης, της ενημέρωσης, της ψυχαγωγίας και του πολιτισμού των παιδικών μας χρόνων, της εποχής των πολιτικών οραμάτων και των δημιουργικών αναζητήσεων. 

Δεν τους ενδιαφέρει ούτε ο εξορθολογισμός της ΕΡΤ, ούτε η λειτουργία της, σύμφωνα με τις αρχές της διαφάνειας, της οικονομικής ευρωστίας και της υγιούς ανταγωνιστικότητας.
Αποκλειστικό μέλημά τους είναι η προσχεδιασμένη, δόλια, προδοτική θανάτωση των αγαθών της πολιτιστικής κοιτίδας του ελληνισμού, ως αγαθού δημοκρατίας, ελευθερίας και πανανθρώπινης ολοκλήρωσης.

Η συγκεκριμένη πράξη, όμως, ως νομικό εγχείρημα, συνιστά ευθεία κατάλυση των άρθρων 44 παρ. 1 και 15 του Συντάγματος και εισάγει στα κοινοβουλευτικά ήθη ένα ιδιότυπο είδος κοινοβουλευτικής χούντας, που επιβάλλεται από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους θεσμικούς δανειστές και εταίρους και ενεργείται από την πιο προδοτική, φαύλη, αισχρή και άθλια εγκληματική πολιτική φατρία, που γνώρισε η σύγχρονη πολιτική ιστορία.
Η εικόνα του γερμανόδουλου πολιτικού ερπετού, που υποδύεται τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, εκφράζει την απόλυτη πολιτειακή έκπτωση, αποτυπώνει την ατομική και συλλογική, διανοητική και ηθική αναξιότητα των απορριμμάτων της κοινωνίας που πολιτεύονται και ενεργοποιεί την πολιτειακή υποχρέωση κάθε ελεύθερου πολίτη αυτής της χώρας να προστατεύσει τη Δημοκρατία από την επιχειρούμενη κατάλυσή της.

Η σίγαση της ΕΡΤ δεν ικανοποιεί ούτε στο ελάχιστο καμία πραγματική, εξαιρετική, επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη, αλλά απλώς εκτελεί την εφαρμογή του μειοδοτικού σχεδίου της εθνικής γενοκτονίας και της μνημονιακής κατοχής,  η οποία προϋποθέτει τη χειραγώγηση της ενημέρωσης και τον εξανδραποδισμό της πληροφόρησης.

Η κυβέρνηση Σαμαρά ετοιμάζεται να καλύψει με το μαύρο φασιστικό της φόντο τις δημόσιες ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα ελέγξει την κοινωνική αντίδραση και διαμαρτυρία.

Οι υποκριτικές δηλώσεις πολιτικής αντίθεσης των κυβερνητικών εταίρων του προδοτικού ΠΑΣΟΚ και της μειοδοτικής ΔΗΜΑΡ αποτελούν ένα κακοστημένο επικοινωνιακό τέχνασμα, που απλώς αποκαλύπτει την πλήρη ταύτισή τους με τις αντισυνταγματικές πρακτικές του περιώνυμου πλέον Αντωνίου Φύρερ!

Η χλεύη της ιστορίας είναι αποκλειστικό τους προνόμιο.
Η πανηγυρική πολιτική αποπομπή τους και ο ποινικός κολασμός της εσχάτης προδοσίας, που τελούν ως διακεκριμένοι πολιτικοί εγκληματίες, συνιστά ιστορική υποχρέωση του Έθνους.


Θάνος Παναγιωτόπουλος
Νομικός και Πολιτικός Επιστήμονας - Δημοσιολόγος
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: