Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Οι δολοφόνοι της ''χρυσής αυγής'' και οι μνημονιακοί νεοφασίστες του Σαμαρά και του Βενιζέλου.


Το αίμα της δημοκρατίας που ρέει, από τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δίνει το ιδεολογικό στίγμα των δολοφόνων και προσδιορίζει, με αποτρόπαια ακρίβεια, τις καταβολές και την ταυτότητα των καθοδηγητών τους.
Ο μισαλλόδοξος πολιτικός λόγος του Λαζαρίδη, εξ απορρήτων πρωθυπουργικού συμβούλου, προσδιορίζει τους επικοινωνιακούς δημιουργούς της ιδεολογικής τρομοκρατίας και τους απόλυτους επίδοξους δεσμώτες της κοινωνίας, ως αυθεντικούς εκπροσώπους του νέου γερμανικού οικονομικού ναζισμού.
Η εγκληματική πολιτική οργάνωση της ''χρυσής αυγής'' συνδέεται άμεσα με τη νεοφασιστική ιδεολογική ''ομάδα αλήθειας'', που στοιχειώνει το Μέγαρο Μαξίμου και καταλύει τις αξίες της δημοκρατικής νομιμότητας.
Τα δολοφονικά στίφη των χρυσαυγιτών αποτελούν τον πολιτικό υπόκοσμο, τον σκοτεινό άδη του πιο αισχρού δωσιλογικού, κατάπτυστου και προδοτικού πολιτικού προσωπικού της κυβερνώσας νεοφασιστικής φατρίας του Σαμαρά και του Βενιζέλου, που εκπροσωπούν αυθεντικά η μισαλλοδοξία του Λαζαρίδη και ο σκοταδισμός του Κρανιδιώτη.
Η διάκριση αυτού του πολιτικού κόσμου με τον δολοφονικό υπόκοσμο της ''χρυσής αυγής'' είναι στην πραγματικότητα αφελής και ασυνάρτητη.
 Επειδή αποτελούν την ίδια ενιαία και αδιαίρετη πολιτική ολότητα του κυβερνώντος μνημονιακού νεοφασισμού, που χρησιμοποιεί ως ειδεχθή εγκληματικό μπράβο την παραστρατιωτική δομή της ''χρυσής αυγής'', ως εγκληματικής οργάνωσης, με σκοπό να καθυποτάξει την κοινωνία και να κατασυκοφαντήσει τους πολίτες των κινημάτων της πολιτικής και κοινωνικής ελευθεροφροσύνης, ως δήθεν υπονομευτές της συνταγματικής τάξης.
Εκείνοι που μιλούν για τα κόμματα του συνταγματικού τόξου είναι οι πλέον κατάπτυστοι παραγωγοί του πολιτικού μίσους, της κοινωνικής γενοκτονίας και της πολιτικής δουλοπρέπειας, που παραβιάζουν συστηματικά το σύνταγμα.
Είναι οι υποτακτικοί του τραπεζικού συμμοριτισμού, τα τσιράκια της επιχειρηματικής διαφθοράς και οι πρωτοπόροι του απόλυτου πνευματικού σκοταδισμού και της ατομικής και συλλογικής παρακμής, που οδηγούν τους Έλληνες στα σκλαβοπάζαρα της σύγχρονης ναζιστικής θηριωδίας.
Είναι αυτοί που επιδιώκουν να ταυτίσουν την ιδιότητα του χρηστού δημοκρατικού πολίτη, με την έννοια και τον τύπο του υποτακτικού μνημονιακού πατριώτη, του θρησκόληπτου κακομοίρη, του ευπρεπούς δωσίλογου, που ευτελίζει κάθε έννοια πολιτειακής ελευθερίας και κοινωνικής αξιοπρέπειας και καταλύει τα ζωτικά κοινωνικά και οικονομικά αγαθά.
Αυτοί οι πολιτικοί παραγωγοί του τρομακτικού υποστρώματος του κυβερνώντος μνημονιακού νεοφασισμού στέλνουν διαρκώς μηνύματα δολοφονικού ιδεολογικού σκότους στον πολιτικό υπόκοσμο που τους υποστηρίζει, και αξιοποιούν την εγκληματική του δράση, ως μέσο νομιμοποίησης των προδοτικών επιλογών του κυβερνητικού θιάσου, που καταλύει την συνταγματική νομιμότητα.
Όσο κι αν παράγουν νεοφασιστική μνημονιακή ιδεολογία, βαμμένη με αίμα και τυλιγμένη στο ιδεολογικό σκοτάδι, τόσο περισσότερο θα καθιστούν ενεργούς και ακόμη πιο αποφασιστικούς τους δημοκρατικούς πολίτες, που βλέπουν τα παιδιά τους να σφάζονται και τις εστίες τους να παραδίδονται στα κάθε λογής αρπαχτικά του σύγχρονου γερμανικού οικονομικού ναζισμού, που επάξια υπηρετούν.
Μόνο που αυτή τη φορά, πρέπει να βεβαιωθούν ότι η δημοκρατία θα τους επιφυλάξει την πολιτειακή ατίμωση και την βαριά  ιστορική μοίρα, που απέφυγαν οι δωσίλογοι προπάτορές τους, κατά την βαρβαρική επέλαση της πρώτης εκδοχής του γερμανικού ναζισμού.

Θάνος Παναγιωτόπουλος
Πολιτικός Επιστήμονας - Δημοσιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: