Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η νύχτα του Βαγγέλη Σιχαμένου.


Η νύχτα πέφτει παγερή και απειλητική στη μνημονιακή Αθήνα.
Οι αθηναίοι ξυπνούν βίαια από ένα γνωστό τρομακτικό ήχο.
Οι ερπύστριες των τανκς τους θυμίζουν ότι οι γερμανοτσολιάδες, αυτή τη φορά, παρελαύνουν πριν από τη νέα είσοδο του γερμανικού στρατού στην Αθήνα. 
Μία καλοστημένη μηχανή, καλά φυλαγμένη σε 'πειραγμένο στικάκι', αξιοποιεί τα σχέδια εθνικής άμυνας της χώρας, που άρπαξε και κρύβει στο σεντούκι του, για χρόνια, ο καίσαρας της εθνικής πολιτικής υποτέλειας, ο άρχοντας του μνημονιακού σκότους, ο Βαγγέλης Σιχαμένος.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συμπληρώσει ούτε ένα εικοσιτετράωρο από τη συγκρότησή της και ο Βαγγέλης Σιχαμένος εκπληρώνει την κοινοβουλευτική του υπόσχεση.

Στην πρώτη γραμμή των τανκς προεξάρχει ο Βορίδης, με υψωμένο το ναζιστικό του τσεκούρι.
Παραστάτης, ο Μπουμπούκος, ο Άδωνις του οικονομικού τρόμου, διαλαλεί την τελευταία έκδοση του μνημονιακού πολιτικού μανιφέστου "Εγώ και η πολιτική υποδούλωση της Ελλάδας'' του Βαγγέλη Σιχαμένου. 
Τη στρατιωτική ντουντούκα αξιοποιεί ο Σίμος ο Ρούλος, φορώντας την καλοσιδερωμένη κουκούλα του παππού του.
Στα πολυβολεία το σαμαρικό στουρνάρι καταστρέφει όλες τις εγκαταστάσεις ηλεκτροδότησης των αναρχικών οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν πλήρωσαν το γνωστό χαράτσι. 
Ακολουθεί το τάγμα της εθνικοπατριωτικής βαρβατίλας, διοικούμενο από τον παρασημοφορημένο υπεραρσενικό Φαήλο.
Στην ομάδα υποστήριξης μητροπολίτες του μνημονιακού ελέους, περιώνυμα μέλη της λίστας Λαγκάρντ, έφιππα χρηματιστηριακά τσιράκια, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης των τραπεζιτών και των διεθνών τοκογλύφων, μεθυσμένες βουλευτικές πατσουρόγριες, δουλέμποροι του ανθρώπινου μόχθου.
Στην επιμελητεία του στρατεύματος των γερμανοστολιάδων ο κυρ-Φανούρης, εκπροσωπεί το αριστερό ρεύμα των ναζιστών. 
Ακολουθεί το τάγμα προπαγάνδας, το οποίο μεταφέρεται από τα απόρθητα  βαν του mega mou και του σκάϊ. Στην κορυφή Πρετεντέρης, Τρέμη και Πορτοσάλτε δίνουν τα παραγγέλματα και ενισχύουν το ηθικό του στρατεύματος. Ο κύριος Μπάμπης αναλύει τα δεδομένα, εκτιμά το οικονομικό κόστος της επιχείρησης και η Μάνδρου ψυχαγωγεί τα μνημονιακά λεβεντόπαιδα. 
Με το άκουσμα των ερπυστριών ο ΓΑΠ δραπετεύει από το θάλαμο υψίστης ασφαλείας πνευματικώς αναπήρων, όπου διδάσκει και ηγείται ομάδας διαταραγμένων πρώην βουλευτών του 'πασοκ'. 
Οι πρώτες δυνάμεις φτάνουν στην Ακρόπολη. Ήδη έχουν συλλάβει τον Τσίπρα και οδηγούν σιδηροδέσμιο τον Μανώλη Γλέζο  στον ιερό βράχο. Τον υποχρεώνουν να κατεβάσει την ελληνική σημαία και να αναρτήσει τη γερμανική. Εκείνος αρνείται και ο Βαγγέλης Σιχαμένος δίνει το παράγγελμα της εκτέλεσης.
Στο Μέγαρο Μαξίμου επιστρέφει ο Σαμαράς και στο Προεδρικό Μέγαρο πηγαίνει ο Μιχαλολιάκος.

Πρόκειται για ένα εφιαλτικό σενάριο μέλλοντος, βγαλμένο από την επικίνδυνη πολιτική παράνοια ενός ένοχου επαγγελματία πολιτικού αμοραλιστή.
Επειδή η ένοχη πολιτική παράνοια δεν είναι καθόλου μακριά από το σύνθετο πολιτικό έγκλημα .......................... η νοσηρή πολιτική φαντασίωση του Βαγγέλη Σιχαμένου να ΜΗΝ αποτελέσει το άμεσο πολιτικό μας μέλλον!!


Θάνος Παναγιωτόπουλος
Νομικός και Πολιτικός Επιστήμονας - Δημοσιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: