Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Η απελευθέρωση της Κίνας!


Το Πεκίνο είναι και πάλι ελεύθερο!
Οι κούληδες ανασαίνουν ανακουφισμένοι!
Η κινεζική κυβέρνηση, με απόφαση του Κ.Κ.Κ. μοιράζει δωρεάν ρύζι και όπιο.
Ρύζι για να χορτάσουν την πείνα τους οι κινέζοι δουλοπάροικοι και όπιο για να ξεχάσουν γρήγορα τα οδυνηρά βάσανα που έπληξαν τη χώρα τους, ως φονικός μουσώνας.
Δεν διαμαρτύρονται πια για τα μεροκάματα της εξαθλίωσης και τις αμοιβές της δουλείας.
Τώρα ξέρουν ότι στην άλλη άκρη της γης οι νέοι μνημονιακοί δουλοπάροικοι έχουν πολύ πιο βαριά μοίρα από εκείνους.
Η ελληνική πολιτική και επιχειρηματική φατρία ηλιθίων, ανάξιων δωσίλογων και υποτακτικών, που μόλυνε τη χώρα τους, για πέντε ολόκληρες μέρες, επέστρεψε στην καταστροφική της βάση.
Είναι πια βέβαιοι ότι οι δικοί τους δυνάστες, οι εγκληματικοί πολιτικοί δεσμώτες της δικής τους ελευθερίας, τουλάχιστον, δεν τους εμπαίζουν. 
Ομολογούν, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ότι η δική τους πείνα, η οδυνηρή τους ταπείνωση, η δική τους σκλαβιά έχει εθνικό σκοπό : την αύξηση του εθνικού προϊόντος της Κίνας, τη μεγιστοποίηση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας της και τη στρατηγική διεύρυνση της παγκόσμιας οικονομικής της επιρροής.
Αισθάνονται πλέον δικαιωμένοι. Είχαν την τύχη να γνωρίσουν τους εκπροσώπους μιας περίεργης πολιτικής και οικονομικής  φατρίας, από τον ευρωπαϊκό νότο, που φορούσε γερμανικές αλυσίδες, με εμφανή σημάδια σβάστικας και τα μέλη της ενεργούσαν ως εγκληματική ομάδα προστασίας κάθε λογής άνομου οικονομικού συμφέροντος και εκποίησης όποιου δημόσιου πλούτου είχε απομείνει στην Ελλάδα που ρήμαξαν, λεηλάτησαν, υποδούλωσαν, διέσυραν, παρέδωσαν και ταπείνωσαν.
Το Πεκίνο μπορεί πια να διεκτραγωδεί την κακή μοίρα του λαού του, απαλλαγμένο από το πέπλο της αισιόδοξης βλακείας και της απόλυτης ηθικής και πολιτικής αναξιότητας, που έσερνε στο πέρασμά της η πολιτική και οικονομική ομάδα των ελλήνων της παρακμής, του διασυρμού και της έκπτωσης.
Αναρωτιούνται, πως είναι δυνατόν ένας λαός να αντέχει και να υπομένει τόση πολιτική ανοησία, τόση εγκληματική διαφθορά, τόση μειοδοτική δουλοπρέπεια;
Πως είναι δυνατόν, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, της πιο ατιμωτικής αναξιότητας, να συγκεντρώνονται στα πρόσωπα μιας ολιγομελούς κυβερνητικής αποστολής;
Έχουν πλέον πειστεί. Η ανέχεια, η καταθλιπτική μιζέρια και η κοινωνική δουλοποίησή τους έχει το προνόμιο να μην αισιοδοξεί!
Επειδή γνωρίζει και τη βαυνασότητα και τη βαρβαρότητά της και την επιλέγει ως εθνική στρατηγική οικονομικής ανάπτυξης και παγκόσμιας κυριαρχίας.
Αντίθετα, η ''αισιόδοξη'' πολιτική φατρία των ελλήνων δουλεμπόρων παραδίδει τη χώρα της στο νέο οικονομικό γερμανικό ναζισμό και τους εγκληματικούς χρηματοπιστωτικούς οίκους, που τον συγκροτούν,  με σκοπό  την εκτέλεση μειοδοτικού σχεδίου οικονομικής εσχάτης προδοσίας, που επιδιώκει, χωρίς προσχήματα, τον πολιτειακό αφανισμό της Ελλάδας και τη γενοκτονία των Ελλήνων.  
Η δική τους σκλαβιά είναι προτιμότερη.



Υ.Γ. Ποιός υπό διορισμό καθηγητής περιφερειακού Πανεπιστημίου ενεργεί ως κομματικός εγκάθετος της μνημονιακής Δεξιάς,  κακοποιεί την ακαδημαϊκή δεοντολογία και το δίκαιο, δημόσιο και διεθνές, διδάσκοντας την πολιτική εμπάθεια και τον ιδεολογικό σκοταδισμό;


Θάνος Παναγιωτόπουλος
Πολιτικός Επιστήμονας - Δημοσιολόγος   

Δεν υπάρχουν σχόλια: