Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Οι πλουμιστές κότες της τρικομματικής σύμπραξης διασύρουν τη χώρα.


Κάθε  πλουμιστή κότα αναζητεί έναν ρωμαλέο και ακούραστο επιβήτορα.
Ο κανόνας αυτός αναιρείται, όταν η κότα είναι άρρωστη και μειοδοτική και ορέγεται νοσηρές διαστροφικές συνευρέσεις.
Στην περίπτωση αυτή, δεν αναζητά ρωμαλεότητα, σφριγηλότητα και αρτιμέλεια, αλλά φτάνει στην κορύφωση, όταν συνευρίσκεται με τη διαστροφική αναπηρία γερμανοτεύτονα σακάτη, που την εκπορνεύει, την εξαθλιώνει, την ξεπουπουλιάζει και παραδίδει το κοτέτσι στο εγκληματικό πλιάτσικο.

Η μεταφορική δύναμη αυτής της εικόνας αποτυπώνει, με δραματική ακρίβεια, τον πολιτειακό διασυρμό και την εθνική ταπείνωση, που έχουν υποβάλλει τη χώρα οι τρεις άθλιες συνεργαζόμενες πολιτικές κότες, που καταλύουν τη δημοκρατική πολιτεία.
Η διαδικασία της ''διαπραγμάτευσης'' με τους λογιστές των δανειστών, Klaus, Mathias και Paul, αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη της προσχεδιασμένης παράδοσης της πολιτειακής κυριαρχίας της Ελλάδας στις άγριες τοκογλυφικές και αποικιοκρατικές διαθέσεις του ναζιστή Ούννου σακάτη.
Είναι τραγικό, η υποψία ανθρώπου, η βαρβαρική ύβρις της φύσεως παραγγέλλει και οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι κατεβάζουν, χωρίς δισταγμό, τα βρώμικα δωσιλογικά παντελόνια τους. 
Δυστυχώς, όμως, δεν βιάζεται ο δικός τους άθλιος πολιτικός πρωκτός, αλλά καταλύεται ο σκληρός πυρήνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και διαλύεται, με βαριές ανθρωπιστικές συνέπειες, ο κοινωνικός και οικονομικός ιστός της χώρας.

Η κρισιμότητα του παρόντος χρόνου καθιστά ανεπίτρεπτη πολυτέλεια την ιδεολογική και ουσιαστική αντιπαράθεση των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων του αντιμνημονιακού μετώπου.
Απαιτείται άμεσα η συγκρότηση ενός μεγάλου συνασπισμού των αντιμνημονιακών δημοκρατικών δυνάμεων της πολιτειακής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας, ακόμη και αν οι μεταξύ τους ιδεολογικές διαφορές είναι μεγάλες και ουσιαστικές. 
Το συνεκτικό στοιχείο της πολιτικής συνεργασίας θα είναι το ίδιο το όραμα της ελευθερίας, η ίδια η διαφύλαξη του Συντάγματος, η ίδια η δημοσιονομική ανεξαρτησία της χώρας.
Οι ιδεολογικές διαφορές θα έχουν σημασία και χρησιμότητα, μόνον όταν υπάρχει πολιτική κοινωνία όρθια και πολίτες αξιοπρεπείς και ελεύθεροι.
Ως τότε, οι ιδεολογίες της αριστεράς και της δεξιάς δεν έχουν πολιτικό λόγο ύπαρξης και χρησιμότητα πράξης, εάν δεν αξιοποιήσουν την κοινή τους προσήλωση στην πολιτειακή ανεξαρτησία και τη δημοσιονομική κυριαρχία της χώρας και δεν στρατευθούν, ισότιμα και δημιουργικά, για τη συντριβή των δωσίλογων, την παραδειγματική τιμωρία τους και την πανηγυρική διαπόμπευσή τους.
Σε διαφορετική περίπτωση, η χώρα θα εξανδραποδίζεται από την αντισυνταγματική, δωσιλογική βούληση της εκπορνευόμενης τρικομματικής σύμπραξης, που διασύρει την έννοια της πολιτικής διακυβέρνησης και παραδίδει τον ελληνικό λαό στα νεο-φεουδαρχικά σκλαβοπάζαρα του Τέταρτου Reich. 

Θάνος Παναγιωτόπουλος
Πολιτικός Επιστήμονας - Δημοσιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: