Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των δωσίλογων !


Η πρόσφατη βαρυσήμαντη δήλωση του τιτάνα της πολιτικής σκέψης και δράσης, υφυπουργού παλαιοκομματάρχη Καραγκούνη, προσδιορίζει, με τρόπο εμφατικό, τις νέες θεσμικές προτεραιότητες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου δικαιοσύνης, στο πεδίο προστασίας των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών.
Ο εν λόγω πολιτικός τσογλανόβλαχος μας ανακοίνωσε ότι το υπουργείο δικαιοσύνης, στο πλαίσιο επιτέλεσης της κρίσιμης πολιτειακής αποστολής του, θα επιμεληθεί τη δημιουργία στρατοπέδων κράτησης των οφειλετών του δημοσίου. 
Ο περίλαμπρος παλαιοκομμματάρχης διευκρίνισε ότι θα αξιοποιηθούν τα εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα, που σήμερα εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του υπουργείου εθνικής άμυνας.
Στα στρατόπεδα αυτά το αγρινιώτικο πολιτικό στουρνάρι σκοπεύει να φυλακίσει τους οφειλέτες του δημοσίου, δηλαδή, τουλάχιστον τα 2/3 των Ελλήνων πολιτών. 
Ο τροϊκανός υποτακτικός, με τις πολιτικές αριστερές ευλογίες του Ρουπακιώτη της ''δημοκρατικής ευαισθησίας'', φιλοδοξεί να στήσει τα σύγχρονα ναζιστικά οικονομικά στρατόπεδα, ελπίζοντας ότι η βαρβαρότητα και η θηριωδία της λειτουργίας τους θα ακολουθήσει τα ιστορικά παραδείγματα του Άουσβιτς και του Νταχάου.
Ο νέος γερμανικός οικονομικός ναζισμός δεν θα μπορούσε να βρεί ιδανικότερους εκτελεστές της βαρβαρικής του αθλιότητας. 
Η πολιτειακά ανάξια ηγεσία του υπουργείου δικαιοσύνης έχει ήδη εξασφαλίσει επαρκή διοικητική συνδρομή για την εκτέλεση του μειοδοτικού σχεδίου της δωσιλογικής εκτροπής. 
Το πολιτικό εγχείρημα της ευθείας και κατάφωρης παραβίασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Πρόσθετων Πρωτοκόλλων της θα αναλάβει η διαβόητη, για τις φασιστικές της καταβολές, κατάπτυστη υπαλληλική συντεχνία του υπουργείου δικαιοσύνης, που αποτελεί παραδοσιακό παράγοντα υπονόμευσης της λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών και του κράτους δικαίου, στο χώρο της δημόσιας διοίκησης.
Η εν λόγω υπαλληλική συντεχνία κοσμείται από μεγάλο αριθμό συντοπιτών του υφυπουργού Καραγκούνη, οι οποίοι έχουν αφήσει το στίγμα τους στη σύγχρονη διοικητική ιστορία για την παροιμιώδη ανοησία, τον αυταρχικό ερασιτεχνισμό, την επαγγελματική ανεπάρκεια, τον διοικητικό αναλφαβητισμό και την έλλειψη στοιχειώδους κοινωνικής αισθητικής και διοικητικού πολιτισμού.
Σε κάθε περίπτωση, κυρίαρχη συνδρομή στο εν λόγω δωσιλογικό εγχείρημα, που θα κατατάξει την Ελλάδα στον πλέον κατάπτυστο κατάλογο των κρατών πολιτειακής αναξιότητας και θεσμικής βαρβαρότητας, θα παράσχει η καταγέλαστη διοικητική ιεραρχία της γενικής διεύθυνσης σωφρονιστικής πολιτικής, η οποία κατά την μέχρι σήμερα λειτουργία της, έχει εγγυηθεί την εμπέδωση της ανομίας και της εγκληματικής διαφθοράς στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας και παράγει, αντί νομίμων διοικητικών  πράξεων, παραβατικά διοικητικά προϊόντα, ειδεχθούς διοικητικής εκτροπής.
Αυτή ακριβώς η ιστορική συνεύρεση της υπαλληλικής συντεχνίας των πλέον απαθλιωμένων εκλογικών πελατών, που εγκατέστησε το κομματικό σύστημα στις δομές της δημόσιας διοίκησης, κατά την πιο δυσώδη ιστορική του αφόδευση, με τον μειοδοτικό πολιτικό τσογλανόβλαχο της τρικομματικής σύμπραξης, απειλεί την προσωπική  ελευθερία των πολιτών, επιχειρεί να καταλύσει την πλέον θεμελιώδη αξία της δημοκρατικής πολιτείας, η οποία αναγνωρίζει τον πολίτη ως κυρίαρχη και ανεπίδεκτη θεσμικών παραβιάσεων πολιτειακή οντότητα και να την υποκαταστήσει με την εγκαθίδρυση ενός οικονομικού τύπου "δικαιοκρατίας'', που υπαγορεύεται και επιβάλλεται από τους διεθνείς και εγχώριους εκπροσώπους του νέου γερμανικού οικονομικού ναζισμού.

Η αντίδραση της κοινωνίας των πολιτών οφείλει να καταστεί άκαμπτη, συντριπτική και βάναυσα τιμωρητική.
Ο πολιτικός τσογλανόβλαχος και οι όμοιοί του θα κατανοήσουν, με τον πλέον επώδυνο θεσμικά τρόπο, ότι η Ελλάδα αποτελεί κράτος δικαίου και εφαρμόζει αδιατάρακτα τις νομικές αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού, χωρίς αυτές να αλλοιώνονται από τη δωσιλογική βούληση πολιτικών, κοινωνικών και διοικητικών βδελυγμάτων, που προσβάλλουν την έννοια της αξίας του ανθρώπου. 

Θάνος Παναγιωτόπουλος
Πολιτικός Επιστήμονας - Δημοσιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: