Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ευάγγελος Πρετεντέρης-Schoeuble


Στον ζωολογικό κήπο του μνημονίου κυκλοφορεί από καιρό ένα φρικιαστικό ερπετό. 
Δεν έχει ακριβή γονιδιακή ταυτότητα και η προέλευσή του είναι ακόμη απροσδιόριστη. 
Είναι αδύνατο, αλλά και χοντρό. 
Είναι ανάπηρο, αλλά και αρτιμελές.
Αντί για δέρμα, φέρει μνημονιακά λέπια. 
Σέρνεται, χρησιμοποιώντας την ναζιστικής τεχνολογίας αναπηρική καρέκλα του mega mou, προσωπικό δώρο των σύγχρονων γερμανικών γόνων του Goebbels.
Στον ζωολογικό κήπο του μνημονίου έχει μόνο καλούς φίλους. 
Ο πιο κολλητός απ' αυτούς είναι το προϊστορικό λασπωμένο γουρούνι, που το φωνάζουν χαϊδευτικά ''Χαρατσογούρουνο''. 
Το φρικιαστικό ερπετό τρέφεται με το δωσιλογικό λίπος του γουρουνιού, που στάζει ασταμάτητα και γονιμοποιεί κάθε άλλο μειοδοτικό ζώο του κήπου. 

Οι επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το γουρούνι, σύντομα έφθασαν στο ερπετό. 
Διαπίστωσαν όμοιες γενετικές στρεβλώσεις και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι παράγουν την ίδια μορφή περιβαλλοντικής και αξιακής μόλυνσης. 
Το γουρούνι κυοφορεί αποτρόπαια εθνικοσοσιαλιστικά τέρατα και το ερπετό βαφτίζει τον εσμό τους ''μοναδική σωτηρία της χώρας και της κοινωνίας''. 
Το γουρούνι τρέφεται με πολιτειακή σάρκα και σχέδια εθνικής άμυνας και το δημοσιογραφικό ερπετό καταναλώνει ως βασική του τροφή τα περιττώματα του γουρουνιού. 
Κι όταν τα μολυσματικά κόπρανα του γουρουνιού τα κάνει σάρκα του, παράγει πληροφοριακή τρομοκρατία και αξιολογεί τα πολιτικά δρώμενα, με τα κριτήρια του γερμανόδουλου κουκουλοφόρου προδότη.

Έξω από τον ζωολογικό κήπο, το ερπετό δεν έχει παρά μόνο εχθρούς. 
Οι πολίτες της ελευθερίας αναζητούν το δημοσιογραφικό του κέρατο. 
Οργανώνουν επικίνδυνες κυνηγετικές περιπλανήσεις στο σκοτεινό βάλτο που μολύνει και επιδιώκουν την παράδοσή του στην ανελέητη ρομφαία της κοινωνικής τιμωρίας. 
 Εκεί που ακριβώς θα παραδώσουν, χωρίς οίκτο και έλεος, τους πάσης φύσεως εθνικούς εκπροσώπους των οικονομικών Ες-Ες. 

 Όμως, το φρικιαστικό ερπετό αποτελεί προστατευόμενο είδος από τους πολιτικούς εκπροσώπους του νέου γερμανικού οικονομικού ναζισμού, τους διεφθαρμένους εγχώριους πολιτικούς, τους εγκληματικούς χρηματοπιστωτικούς οίκους, τους διαπλεκόμενους εργολάβους των ΜΜΕ, τους διακεκριμένους φοροφυγάδες που κοσμούν τις πολιτικές λίστες των φορολογικών απατεώνων, τους ''τεχνοκράτες'' της μνημονιακής κατοχής, της πολιτειακής υποδούλωσης της χώρας και της οικονομικής εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.
Το ναζιστικό πληροφοριακό ερπετό εκπληρώνει τα καθήκοντα της τρομοκρατικής προπαγάνδας του Τέταρτου Reich και αναλαμβάνει, κατ' εντολή των οικονομικών κατακτητών, να διασπείρει τα μολυσματικά λέπια του, εναντίον κάθε πολιτικού και κοινωνικού παράγοντα πολιτειακής αξιοπρέπειας, συνταγματικής προσήλωσης, δημοσιονομικής ανεξαρτησίας και εθνικής υπερηφάνειας. 

Που μπορείτε να συναντήσετε το φρικαλέο ερπετό ; 
Μα είναι απλό : το δελτίο ειδήσεων του mega mou αποτελεί τη μνημονιακή δωσιλογική κρυψώνα του. 
Αγαπημένο του πολιτικό στέγαστρο το νέο μνημονιακό πασόκ της πολιτειακής ταπείνωσης και του εθνικού διασυρμού. 

Ο μολυσματικός κύκλος του ερπετού θα ολοκληρωθεί με την πολιτική καύση του γουρουνιού, στο βωμό της πολιτειακής ανεξαρτησίας και της κοινωνικής και οικονομικής αξιοπρέπειας των Ελλήνων.
Και τότε όμως δεν θα κλείσει οριστικά η φρικαλέα και μιαρή πορεία του. 
Είναι βέβαιο, ότι θα αναζητήσει και θα αγκιστρωθεί σε νέο πολιτικό τέρας εγκληματικής διαφθοράς, διακεκριμένης πολιτικής απάτης και δωσιλογικής οικονομικής διαπλοκής, επιδιώκοντας να αλλάξει το ναζιστικό κέρατο, που προσδιορίζει τη γενετική ανωμαλία του, με νέο γονιδιακό οικόσημο, αξιακής στρέβλωσης και εθνικής μειοδοσίας.
Ως τότε, η προπαγανδιστική αθλιότητά του και ο παρανοϊκός μειοδοτικός του λόγος θα αποτελούν πολύτιμο υλικό για τον ιστορικό, τον γενετιστή και τον ψυχίατρο, που ειδικεύεται στις περιπτώσεις των φορέων ειδεχθούς πληροφοριακής διαστροφής. 


Θάνος Παναγιωτόπουλος
Πολιτικός Επιστήμονας - Δημοσιολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: