Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Οι πολιτικοί ασθενείς!


Η σημερινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, για τη διαβόητη λίστα Lagarde, προσδιόρισε το νέο πολιτικό πεδίο της ιστορικής συνάντησης του αρχηγέτη της αποδράμουσας δωσιλογικής σοσιαλδημοκρατίας και του βάρβαρου κομματικού ταγού του ελληνικού νεοναζισμού. 
Το κρίσιμο σημείο της συνάντησής τους τέμνεται από τα ερευνητικά πορίσματα των επιστημών της ψυχιατρικής και της ενδοκρινολογίας, οι οποίες αναλύουν την ιστορική συνεύρεση της πολιτικής παρανοϊκής εγωπάθειας του αρχιερέα της μνημονιακής υποτέλειας, Βενιζέλου, με τη ζωώδη και αντιαισθητική επιθετικότητα του πρωτόγονου, Κασιδιάρη, που προσβάλλει τις αξίες του κοινοβουλευτισμού.

Η μειοδοτική, αμοραλιστική και κοινωνικά υπερφίαλη πολιτική δράση του πρώτου γέννησε και γιγάντωσε το φαινόμενο της πολιτικής ανομίας και της κακοποίησης της πολιτικής, που εκπροσωπεί ο δεύτερος.

Ποιός από τους δύο είναι πιο επικίνδυνος;
Ας το αποφασίσουν οι επιστήμες της ψυχιατρικής και της ενδοκρινολογίας και ας προτείνουν οριστική λύση αποτελεσματικής αντιμετώπισης της νοσηρής τους παθογένειας, που μολύνει τη Δημοκρατία.  


Θάνος Παναγιωτόπουλος
Πολιτικός Επιστήμονας - Δημοσιολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: