Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Η Μέρκελ έφυγε, η εθνοκάθαρση των νεοναζί μόλις άρχισε!

     Οι έλληνες νεοναζί της "χρυσής αυγής" ανακάλυψαν ιδιαιτέρως αποτελεσματικούς τρόπους προστασίας των θεσμών του κοινωνικού κράτους, που αποδομείται από τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους, τους οποίους εμπνεύστηκαν οι δωσιλογικοί πολιτικοί εκπρόσωποι των δανειστών.  Βουλευτής της "χρυσής αυγής", εξαθλιώνοντας την διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, φιλοδοξεί να αντιμετωπίσει την κατάργηση των προνοιακών δομών και την αδυναμία των παιδικών σταθμών να δεχθούν το σύνολο των βρεφών και νηπίων ελλήνων γονέων, που αιτούνται την εγγραφή τους, ζητώντας αναλυτικά πληροφοριακά στοιχεία, για τον αριθμό και την εθνικότητα των αλλοδαπών βρεφών και νηπίων, που φιλοξενούνται στις προνοιακές δομές της χώρας.
     Ο ερωτών βουλευτής δεν ζητά πληροφορίες για τις πιστώσεις που έχουν περικοπεί, εξαιτίας της εφαρμογής των μνημονίων και της βαθειάς οικονομικής διαφθοράς του κομματικού συστήματος, και έχουν ως αποτέλεσμα την δραματική μείωση των προσφερομένων θέσεων νηπίων και βρεφών στους δημόσιους παιδικούς σταθμούς, αλλά θεωρεί ως αιτία του συγκεκριμένου κοινωνικού προβλήματος την φιλοξενία σε αυτούς μικρών παιδιών, διαφορετικής εθνικότητας, φυλής και θρησκείας, από εκείνη που επιβάλλουν οι ναζιστικές αρχές της φυλετικής καθαρότητας.
     Ο φιλόδοξος στόχος του είναι να εξοπλίσει, με τα συγκεκριμένα πληροφοριακά στοιχεία, τα τάγματα βίας του κόμματός του, ώστε, στοχευμένα και αποτελεσματικά, να εκδιώξουν, με την διενέργεια εγκληματικών πράξεων, τα αλλοδαπά βρέφη και νήπια, που κατά την αντικειμενική δημοκρατική του κρίση,  έχουν καταλάβει θέσεις ελλήνων.
Το πολιτικό πρόσχημα της κατάπτυστης ερώτησης είναι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος της χρήσης των οικονομικών πόρων του Ε.Σ.Π.Α., για την χρηματοδότηση των εθνικών προνοιακών δομών των κρατών μελών της ευρωπαϊκής ένωσης και η συναγωγή πολιτικών συμπερασμάτων, για την εφαρμογή ή μή των σχετικών κοινοτικών κανονισμών.
     Η αληθινή του πρόθεση, όμως, έχει εξαγγελθεί, με κυνική σαφήνεια, από το ίδιο το βήμα της Βουλής των Ελλήνων : η "χρυσή αυγή" θα τηρήσει την προεκλογική της δέσμευση και θα αποβάλλει με τη βία, προφανώς ενεργώντας ως γνήσια εγκληματική οργάνωση, όλα τα αλλοδαπά νήπια και βρέφη, που φιλοξενούνται στις προνοιακές δομές της χώρας.
     Η συγκεκριμένη εγκληματική πρόθεση υποθάλπεται και υποβοηθείται απροσχημάτιστα από τον υπουργό του κυβερνητικού εκτρώματος, Στυλιανίδη, και την ταχέως επισπεύδουσα διοικητική αρχή του υπουργείου εσωτερικών και τις αποκεντρωμένες διοικήσεις της χώρας. Ο εθνικοπατρωτικός διοικητικός ζήλος τους να αποτελέσουν απεχθές δεκανίκι της νεοναζιστικής επέλασης θεράπευσε, ως εκ θαύματος, τα φαινόμενα της διοικητικής αδράνειας και της βραδείας προόδου των διοικητικών διαδικασιών, τις οποίες αντιμετωπίζει και ο υγιής δημοκρατικός κοινοβουλευτικός έλεγχος και οι πολίτες, όταν συναλλάσσονται με τις, παροιμιώδους επαγγελματικής ανεπάρκειας, υπηρεσίες του υπουργείου εσωτερικών.
     Με την ταχύτητα του σκότους της χρυσής αυγής, που ασμένως ενδύθηκαν, αναζήτησαν από τις προνοιακές δομές της χώρας όλα τα σχετικά πληροφοριακά στοιχεία, για να διευκολύνουν το έργο του συντελούμενου νεοναζιστικού πολιτικού και κοινωνικού εγκλήματος.
     Η επίταση της όσμωσης των πρακτικών της "χρυσής αυγής" με τις φασιστικές παρυφές της τρικομματικής συγκυβέρνησης αποδεικνύει περίτρανα ότι το ελληνικό κόμμα των ναζί που μολύνει την Βουλή και την κοινωνία, που σπιλώνει την δημοκρατία και τις αξίες του ελληνισμού, λειτουργούν συστηματικά και προσχεδιασμένα, με σκοπό να απαξιώσουν τη λειτουργία της δημοκρατικής αρχής, την πολιτειακή χρησιμότητα της πολιτικής ιδεολογίας και την καθαρότητα των κοινωνικών αγώνων. Διασπείρουν την οικονομική και ιδεολογική τρομοκρατία, εφαρμόζουν τεχνικές επικοινωνιακής σύγχυσης της κοινωνίας των πολιτών και εναλλάσσονται στους ρόλους του κατηγόρου και του κατηγορουμένου, του θύτη και του θύματος.
     Η ευτέλεια του σχεδίου είναι τόσο προφανής όσο και η σκοπιμότητά του.
     Οι δωσιλογικοί εφαρμοστές του μνημονίου, οι προδοτικοί εκτελεστές της βούλησης των δανειστών, σε στενή συνεργασία με τη "χρυσή αυγή" και τις φονταμενταλιστικές νεοχριστανικές παραφυάδες της, επιδιώκουν να καταργήσουν την αρχή της λαϊκής κυριαρχίας, ως πηγής και νομιμοποιητικής δύναμης της πολιτικής εξουσίας, και να αποσύρουν, με την άσκηση οικονομικής, ιδεολογικής και υλικής βίας, το νομικό, θεσμικό, κοινωνικό και πολιτισμικό εποικοδόμημα του τυπικού και του κοινωνικού κράτους δικαίου, που αποτελεί καταστατική και αξιακή βάση της δημοκρατίας, ως πολιτικού συστήματος διακυβέρνησης.
     Στρατηγικός στόχος τους είναι η αυθεντική εκτέλεση της βούλησης των ημεδαπών και διεθνών πατρώνων τους, που ασκούν τοκογλυφική δράση, ξεπλένουν μαύρο χρήμα και λεηλατούν τα ζωτικά αγαθά των κοινωνιών. Η πολιτική διακυβέρνηση πρέπει να αποξενωθεί από τα ιδεολογικά και πολιτικά χαρακτηριστικά της και να καταστεί ένα εκτελεστικό μόρφωμα κοινωνικής επιβολής οικονομικών αποφάσεων, που λαμβάνει μία απροσδιόριστη κάστα οικονομικών και πολιτικών εγκληματιών, που συγκροτούν το διευθυντήριο των αγορών. Οι παραδοσιακοί πελάτες των πολιτικών κομμάτων, που απαξιώθηκαν και αποσύρονται υπό το βάρος της κοινωνικής οργής και χλεύης, θα έχουν σύντομα νέους πολιτικούς και ιδεολογικούς πατρώνους : "τη χρυσή αυγή", που θα τους εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ευημερία της εγκληματικής της βίας και τις παραθρησκευτικές "χριστιανικές" οργανώσεις,  που θα τους καθιστούν επαγγελματίες πιστούς και απαθλιωμένους πελάτες ενός βεβηλωμένου θεού, που θα εγγυάται  την απόλυτη πνευματική και ηθική τους υποτέλεια και θα εξαγνίζει όλες τις ειδεχθείς πολιτικές και κοινωνικές πράξεις τους.
     Το δημοκρατικό φρόνημα της εθνικής συνείδησης  δεν πρέπει απλώς να επαγρυπνεί, αλλά οφείλει να αποκρούσει, με το πολιτειακό σθένος των μελών του Δ.Σ. του προνοιακού ιδρύματος της Ιεράπετρας,  την απόπειρα μεταμόρφωσης των ελεύθερων πολιτών, αλλά και των διοικητικών υπηρεσιών της Ελληνικής Δημοκρατίας, σε θλιβερά ακολουθήματα του ναζισμού. Οι νοσταλγοί του ναζισμού και οι κοινωνικοί σύμμαχοί τους, πελάτες του θεού, πρέπει να καταδειχθούν, να απομονωθούν και να διαπομπευθούν  μέχρι την οριστική συντριβή τους.


Θάνος Παναγιωτόπουλος
Πολιτικός Επιστήμονας - Δημοσιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: