Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η εκδίωξη και τιμωρία των δωσίλογων αποτελεί υπέρτατο πατριωτικό καθήκον.


Του Θάνου Παναγιωτόπουλου
Πολιτικού Επιστήμονα - Δημοσιολόγου

Η πρόσφατη ψήφιση του νέου μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής ολοκλήρωσε την παράδοση της πολιτειακής κυριαρχίας της Ελληνικής Δημοκρατίας στους θεσμικούς δανειστές και εταίρους. 
Τα νέα επαχθή οικονομικά μέτρα παραβιάζουν τον σκληρό πυρήνα της αξιοπρεπούς διαβίωσης, αμφισβητούν ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν αξία προσώπων και εμπεδώνουν την κατάσταση κοινωνικής υποδούλωσης και οικονομικής εξαθλίωσης, που εισήγαγαν τα δύο πρώτα μνημόνια. 
Το νέο μνημόνιο αποτελεί πράξη καταστατικής πολιτικής βίας, επιβάλλει ένα ιδιότυπο "δίκαιο" οικονομικής ανάγκης,  που προσβάλλει κατάφωρα θεμελιώδη ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, και τελικώς επιχειρεί να θέσει σε de facto αναστολή θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος, που προσδιορίζουν την μορφή του πολιτεύματος και εξαρτούν την διαδικασία της πολιτικής διακυβέρνησης από την εφαρμογή της αρχής της λαϊκής κυριαρχίας.
Είναι πια πρόδηλο ότι η τρικομματική δωσιλογική φατρία που ασκεί την εξουσία δεν ενεργεί στο όνομα του ελληνικού λαού, αλλά αντλεί την νομιμοποίησή της από την τρόϊκα που συγκροτούν οι εκπρόσωποι των δάνειων δυνάμεων. 
Η ελληνική δημόσια διοίκηση δεν εφαρμόζει πλέον την αρχή της δημοκρατικής νομιμότητας, αλλά εκδίδει κατά παραγγελία διοικητικές πράξεις, που ευνοούν τα τοκογλυφικά οικονομικά συμφέροντα των δανειστών και στρέφονται ευθέως κατά της ζωής, της τιμής, της περιουσίας και της πολιτικής ελευθερίας των Ελλήνων.
Όσοι άσκησαν την συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία και εκείνοι που ψήφισαν ως μέλη κατοχικού κοινοβουλίου τα μέτρα του οικονομικού και κοινωνικού θανάτου, παραβίασαν εκ προθέσεως το Σύνταγμα, ενήργησαν ως οι έσχατοι των προδοτών και εκτέλεσαν προσταγές κρατικών επικυρίαρχων, που έχουν ως στόχο την προσχεδιασμένη γενοκτονία του ελληνικού λαού και την παράδοση της χώρας του στην εγκληματική οργάνωση των διεθνών τοκογλύφων. 
Η παρούσα ιδιότυπη κατάσταση μείζονος πολιτειακής εκτροπής ενεργοποιεί το πολιτικό δικαίωμα της αντίστασης για κάθε ενεργό πολίτη, που αρνείται να παραδώσει τα ζωτικά αγαθά, που συγκροτούν τον κυρίαρχο χώρο της ατομικής, πολιτικής και οικονομικής ελευθερίας. 
Η άσκηση του δικαιώματος της αντίστασης αποτελεί υπέρτατο πατριωτικό καθήκον και πρέπει να εκδηλώνεται με δύο μορφές. Κατά την αμυντική μορφή του κατατείνει στην πλήρη, απόλυτη, καθολική και πανηγυρική άρνηση εφαρμογής κάθε επαχθούς διοικητικής πράξης, που εκδίδουν τα όργανα της κατεχόμενης ελληνικής διοίκησης και παραβιάζουν τις καταστατικές αξίες της δημοκρατικής νομιμότητας. Η άσκηση κάθε πρόσφορου ένδικου μέσου και ενδικοφανούς βοηθήματος για την αναστολή, την ακύρωση, ακόμη και την καθυστέρηση της εφαρμογής των προαναφερόμενων διοικητικών πράξεων αποτελεί ύψιστη πολιτική, κοινωνική και οικονομική αναγκαιότητα της πολιτειακής μας επιβίωσης.
Στην επιθετική του μορφή το συγκεκριμένο δικαίωμα ασκείται με την συλλογική έγκληση του συνόλου του πολιτικού προσωπικού, που ανήκει στα πολιτικά κόμματα της τρικομματικής συγκυβέρνησης, για τα εγκλήματα της εσχάτης προδοσίας, της εκ προθέσεως παραβίασης του Συντάγματος και της προσχεδιασμένης εθνικής γενοκτονίας, χωρία καμμιά καθυστέρηση.
Οι πολιτικοί δωσίλογοι και οι διοικητικοί συνεργάτες τους πρέπει να υποστούν την ποινική δίωξη  του κράτους δικαίου και να τους επιφυλαχθεί η δικονομική μεταχείριση της υποδειγματικά δίκαιης δίκης. 
Η συγκεκριμένη διαδικασία, με σαφή αναφορά στο νομικό κεκτημένο του συνταγματικού φιλελευθερισμού, που σήμερα οι ίδιοι επιχειρούν βίαια να καταλύσουν, θα αποκαλύψει όλες τις πτυχές των σύνθετων πολιτικών τους εγκλημάτων και θα προδικάσει την δίκαιη και παραδειγματική τιμωρία τους.
Και ο ιστορικός του μέλλοντος, όμως, θα έχει την ευκαιρία, να πληροφορήσει τους λαούς της παγκόσμιας κοινότητας, με την οδυνηρή δύναμη του ελληνικού παραδείγματος, για την πορεία που ακολουθεί ο πολιτικός απατεώνας, μέχρι να καταστεί ο έσχατος των προδοτών, να παραδώσει την πολιτειακή κυριαρχία της χώρας του στους πιο ειδεχθείς και εγκληματικούς τοκογλύφους και να οδηγηθεί τελικώς, από την κοινωνία των ελεύθερων πολιτών, ενώπιον του φυσικού του δικαστή, για τον ποινικό κολασμό των εγκληματικών του πράξεων.
Η ώρα της περισυλλογής παρήλθε. 
Η σιωπή και η απάθεια αποτελούν πολιτειακή συνενοχή. 
Το ύψιστο πατριωτικό καθήκον απαιτεί και επιβάλλει καθολική και ακατάλυτη αντίσταση σε κάθε διοικητικό πρόσταγμα των κατοχικών δυνάμεων και των δωσιλογικών πολιτικών εκπροσώπων τους, ακόμη και αν επιχειρείται να επιβληθεί με την αξιοποίηση του κρατικού μονοπωλίου της υλικής βίας.
Ας δείξουμε στα προδοτικά πολιτικά βδελύγματα που μας κυβερνούν, ότι η ζωή τους μπορεί να γίνει σκοτεινότερη και  επαχθέστερη από την καθημερινή τραγική μοίρα που μας επιφυλάσσουν. 
Η ζωή και η αξιοπρέπειά μας δεν θα επιτρέψουμε να καταβληθούν ως τοκοχρεολύσια σε κανένα συνεργάτη του νέου γερμανικού οικονομικού ναζισμού. 
Το κίνημα της πολιτικής ελευθεροφροσύνης θα συντρίψει τους έσχατους των προδοτών και θα επιβάλλει τον παραδειγματικό ποινικό κολασμό τους από την ανεξάρτητη δικαστική λειτουργία της δημοκρατικής πολιτείας, ακόμη και αν αυτή διατρέχει κατά τον παρόντα χρόνο την ιστορική περίοδο της πιο δραματικής της έκπτωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: