Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Η Κύπρος στο δρόμο της εθνικής ελευθερίας!


 Η Κυπριακή Βουλή, με ένα βροντερό ΟΧΙ στην εθνική ταπείνωση και την πολιτειακή υποτέλεια, απέρριψε το ιταμό τελεσίγραφο της εγκληματικής συμμορίας του νέου γερμανικού οικονομικού ναζισμού. 
Ο οικονομικός ναζιστής Σόϊμπλε έμαθε σήμερα ότι η παντοδυναμία του τέταρτου Reich πάσχει από ανίατη ιστορική και πολιτική αναπηρία.
Θα σέρνεται πάντοτε στις δύο ρόδες της διαστροφικής πολιτικής προσωπικής του αναπηρίας και θα σηματοδοτεί την ήττα των δυνάμεων του οικονομικού και πολιτικού σκότους και την ταπεινωτική υποχώρησή τους, μπροστά στην ακατανίκητη δύναμη της πολιτικής και κοινωνικής ελευθερίας.
Οι ελλαδίτες δωσίλογοι βουλευτές της τρικομματικής σύμπραξης, που ενεργούν ως άθλια, ανιστόρητα και αποτρόπαια υποκινούμενα της εγκληματικής ομάδας των τραπεζικών τοκογλύφων που κατέλαβε τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, ας περιμένουν στωϊκά τη στιγμή της βαρυσήμαντης πολιτικής και ατιμωτικής κοινωνικής τους καταδίκης, που καταφθάνει.

Η Κύπρος, για μία ακόμη φορά, έδειξε το δρόμο της εθνικής αξιοπρέπειας και τίμησε τις απαρασάλευτες αξίες του ελληνισμού.
Ας ακολουθήσουμε τη σύγχρονη εθνική και πολιτειακή της δόξα !

Θάνος Παναγιωτόπουλος
Πολιτικός Επιστήμονας - Δημοσιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: