Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Το ναζιστικό παραλήρημα ενός σακάτη.


Κατά το τελευταίο διήμερο, η ευρωπαϊκή κοινωνία υφίσταται το αποκορύφωμα της πολιτικής παράνοιας του αυθεντικότερου εκπροσώπου του νέου γερμανικού οικονομικού ναζισμού. 
Ο εκφραστής του δόγματος της οικονομικής καθαρότητας, με ναζιστική βαρβαρότητα, απειλεί τον κυπριακό λαό με χρεοκοπία και απόλυτη εξαθλίωση και δηλώνει ότι η Κύπρος θα στερηθεί κάθε συμβατικής οικονομικής βοήθειας, εάν τα θεσμικά της όργανα δεν ικανοποιήσουν τη διαστροφική τιμωρητική του διάθεση. 
Υποκαθιστά και καταργεί, χωρίς ενδοιασμούς, τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που επιδεικνύουν φοβική και ενοχική σιωπή, προσβάλλοντας κατάφωρα τις αξίες της ευρωπαϊκής ιδέας. 
Επιδιώκει να στείλει το μήνυμα στους λαούς του ευρωπαϊκού νότου, ότι το τίμημα της άρνησής τους να εκτελέσουν τις κατοχικές του προσταγές θα είναι ο πολιτειακός τους αφανισμός και η απόλυτη κοινωνική καταστροφή τους.
Είναι απορίας άξιο, πως ένα υποκείμενο βαριάς πολιτικής παραπληγίας, που αποτελεί καταφανή σημειολογική στρέβλωση, δηλωτική έκπτωσης της σωματικής αρτιότητας και ρωμαλεότητας, να μην αποδέχεται τις στρεβλώσεις.
Εμείς πάλι, δεν δείχνουμε, ούτε καν την επιβαλλόμενη από τις κοινωνικές συνθήκες, συμπάθεια στην προσωπική του αναπηρία. 
Και αυτό, επειδή ο προαναφερόμενος ναζιστής δεν είναι εκ γενετής ή από την επέλευση νόσου άτομο με ειδικές ανάγκες, στο οποίο αναγνωρίζεται ισότιμη θέση στη ζωή και την κοινωνία, αλλά αποτελεί συμβολική στρέβλωση ειδεχθούς πολιτικού υποκειμένου, που γνώρισε την παραβατική εκδικητικότητα των πολιτών, τους οποίους βάναυσα έβλαψε, όσο ήταν αρτιμελής, με τις εγκληματικές οικονομικές και πολιτικές του επιλογές.

Σε κάθε περίπτωση, του γνωστοποιούμε ότι το αρχέγονο γένος των Ελλήνων, στο οποίο ανήκουν οι Κύπριοι, όχι μόνο δεν δέχεται απειλές, υποδείξεις και διαταγές, από στρεβλωμένα ανθρώπινα μορφώματα, αλλά τους επιφυλάσσει τον ανελέητο οίκτο του σκοτεινού Καιάδα, ώστε να απαλλάξει την πολιτική κοινωνία της ηθικής αρτιμέλειας, της εθνικής ρωμαλεότητας και της πολιτειακής γενναιότητας και ελευθερίας, από τη θέα και τις διαστροφικές κραυγές εκείνων των ατυχών πλασμάτων, που σακάτεψε η μοίρα και η κοινωνία, για την αθλιότητα των ιδίων και του γένους τους.
Το πολιτικό παραλήρημα του σακάτη ναζιστή εκπροσωπεί την τεχνητή και πλασματική ευρωστία του γερμανικού κράτους, που συνεχίζει να προκαλεί τις αξίες, τον πολιτισμό και την ελευθερία των λαών, με τις δογματικές εμμονές του και την ακατανόητη προσήλωσή του στο δόγμα της ανύπαρκτης εθνικής του υπεροχής, το οποίο, όποτε προέβαλε και διεκδίκησε να επιβάλλει, το οδήγησε στην ταπεινωτική συντριβή.
Αυτή τη φορά, το νέο κρατικό μόρφωμα του τέταρτου Reich δεν θα έχει άλλη ιστορική ευκαιρία δημοκρατικού πολιτικού εξαγνισμού και αναγεννητικής εθνικής αυτοκάθαρσης.
Θα οδηγηθεί νομοτελειακά στην απομόνωση, μαζί με τους θλιβερούς δορυφόρους του και τελικώς στην επίσημη ταπεινωτική αποδόμηση, ως απαίτηση της παγκόσμιας δημοκρατικής κοινωνίας.

Ως τότε, υπενθυμίζουμε στον κατάπτυστο σακάτη ναζιστή και τους εγχώριους δωσιλογικούς τρικομματικούς υποστηρικτές του, ότι ο ελληνισμός ποτέ δεν παρέδωσε την ελευθερία και τις αξίες του πολιτισμού του στον διαστροφικό πολιτικό οδηγό ενός ναζιστικού αναπηρικού καροτσιού.


Θάνος Παναγιωτόπουλος
Πολιτικός Επιστήμονας - Δημοσιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: