Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Πολίτες γρηγορείτε! Ο αστυνομικός στρατός της σαμαρικής συμμορίας χτύπησε την Ιερισσό!


Δημοκρατία, ώρα μηδέν!
Οι αστυνομικές ορδές της τροϊκανής συμμορίας πολιορκούν την Ιερισσό.
Τα στίφη της, ως γνήσιοι συνεχιστές των Ούννων κατακτητών, βαμβαρδίζουν με δακρυγόνα το σχολείο της πόλης και εισβάλλουν στα σπίτια των κατοίκων, με βαρβαρική αγριότητα.
Η εκπροσώπηση της εισαγγελικής αρχής παρακολουθεί αμήχανη τις εξελίξεις και αφίσταται του θεσμικού της ρόλου, επιλέγοντας την ενοχική απάθεια και την καθεστωτική ένταξη.
Νεαροί μαθητές προσάγονται αναίτια στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, που ενεργεί ως χαλκείο πολιτειακής εκτροπής.
Το κέντρο υγείας της περιοχής περιθάλπει τους τραυματίες της εισβολής και οι γιατροί προσπαθούν να δώσουν ανάσες στους κατοίκους της πόλης, που έχουν δεχθεί ριπές ληγμένων χημικών και πασχίζουν να επαναφέρουν μωρά και νήπια, που δεν μπορούν να αναπνεύσουν από τα δακρυγόνα.
Η σημερινή βαρβαρική αστυνομική εισβολή σηματοδοτεί την τυπική πολιτειακή εκτροπή της θεσμικά ανάξιας ελληνικής αστυνομίας και του ανιστόρητου προσωπικού της, που είναι πάντοτε πρόθυμο να εκτελέσει, με εκτρεπόμενο ζήλο, τις παράνομες και αντισυνταγματικές εντολές του παρακμιακού ακροδεξιού Δένδια. 
Η απόλυτη, όμως, και πραγματική ευθύνη της σημερινής έκπτωσης του ελληνικού κράτους στο ειδεχθές επίπεδο της βαρβαρικής συμμορίας ατάκτων, ανήκει εις ολόκληρον στον Σαμαρά της μνημονιακής υποτέλειας και της πολιτειακής υποδούλωσης της χώρας.
Σήμερα, μπορούμε να κατανοήσουμε πληρέστερα τη δήλωσή του ότι οι ''επενδύσεις θα προστατευθούν με κάθε κόστος'' : είναι έτοιμος να στρώσει το κόκκινο χαλί της εθνικής υποταγής και ταπείνωσης σε κάθε ειδεχθές και εγκληματικό επιχειρηματικό συμφέρον, που συνδέει την επενδυτική του πρωτοβουλία με την απόλυτη καταστροφή των φυσικών πόρων και την εξαθλίωση του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος.
Ο μειοδοτικός πολιτικός ξεπεσμός του έχει υπερβεί κάθε ιστορικό προηγούμενο και ο δωσιλογισμός του, έναντι των εκπροσώπων του νέου γερμανικού οικονομικού ναζισμού, προσβάλλει την εθνική αξιοπρέπεια και βεβηλώνει την πολιτειακή τιμή της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Οι κυβερνητικοί του εταίροι είναι αυτουργοί της εκτροπής και το ίδιο κατάπτυστοι και ανιστόρητοι με τις πολιτικές του επιλογές.
Παρέχουν κοινοβουλευτική στήριξη στην άσκηση ακραίας αστυνομικής βίας, που αξιοποιεί το μονοπώλιο άσκησης νόμιμης υλικής βίας για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, με σκοπό να εκφοβίσει, να προπηλακίσει, να κατασυκοφαντήσει και να προσβάλλει ζωτικά συνταγματικά αγαθά των πολιτών.
Η σημερινή ημέρα αποτελεί την έναρξη της τυπικής επίθεσης που επιχειρεί η φασίζουσα μνημονιακή συγκυβέρνηση στο σκληρό πυρήνα των ατομικών δικαιωμάτων και των πολιτικών ελευθεριών και ιδρύει αυτοτελές ατομικό και συλλογικό δικαίωμα και υποχρέωση για κάθε πολίτη να υπερασπιστεί τη δημοκρατία, με κάθε πρόσφορο συνταγματικό μέσο, από τους επίδοξους δεσμώτες της.

Η ζωή, η τιμή και η ελευθερία μας μάς ανήκουν και θα την υπερασπιστούμε ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ! 
Ακόμη κι αν μοναδική επιλογή μας είναι η ευθεία και απόλυτη σύγκρουση με το καθεστώς της μνημονιακής υποτέλειας, μέχρι την οριστική συντριβή και εκδίωξη των πολιτικών υπηρετών του νέου γερμανικού οικονομικού ναζισμού, που έχουν υποδουλώσει τη δημοκρατία μας.

Θάνος Παναγιωτόπουλος
Πολιτικός Επιστήμονας - Δημοσιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: