Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ο δημοσιογραφικός υπόκοσμος και οι πολιτικοί σκευωροί.


Η διαδικασία διερεύνησης των ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών του Παπακωνσταντίνου, που συνδέονται με τη διαχείριση της διαβόητης λίστας Lagarde και η επικοινωνιακή παρουσίασή της, αναδεικνύει την ειδεχθή ώσμωση της δημοσιογραφικής ανομίας με την εγκληματική πολιτική διαφθορά. 
Η κυβερνητική πλειοψηφία των μελών της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής, που διενεργεί τη σχετική προκαταρκτική εξέταση, με προεξάρχοντα τον αρχιερέα της πολιτικής συγκάλυψης Μαρκογιαννάκη και απεχθείς βοηθούς τον παρανοϊκό Γεωργιάδη και τον αναξιότατο Βαρβιτσώτη, επιχειρούν, με τη χρήση του εκφοβισμού, των εγκληματικών απειλών και της άθλιας προσχηματικής διαδικαστικής κωλυσιεργίας, να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την αποτελεσματική εξέταση των μαρτύρων από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Βασίλη Καπερνάρο. 
Μάλιστα, την ίδια στιγμή που οι κυβερνητικοί δωσιλογικοί εταίροι επιχειρούν την απόλυτη συγκάλυψη της εγκληματικής διαφθοράς τους και της προδοτικής υπαγωγής της χώρας στους κατοχικούς μηχανισμούς του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο γνωστός δημοσιογραφικός υπόκοσμος, τα άθλια τσιράκια της παραγωγής πληροφοριακής τρομοκρατίας και μεθοδευμένης παραπλάνησης των πολιτών, κατασυκοφαντούν και χλευάζουν το έργο των βουλευτών, που εκτελούν την ειδική πολιτειακή αποστολή τους με σθένος, επιστημονική επάρκεια, ειδική νομική συγκρότηση και δοκιμασμένη επαγγελματική εμπειρία. 
Είναι σαφές, ότι μας κυβερνούν διεφθαρμένοι πολιτικοί εγκληματίες και μας πληροφορούν ανάξιοι, ημιμαθείς, υποτακτικοί και κατευθυνόμενοι δημοσιογραφικοί κήρυκες της μνημονιακής κατοχής και βαρβαρότητας.
Πρόκειται, για μια συντελούμενη πολιτική συνωμοσία, που εκτελείται με τα χαρακτηριστικά της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία απειλεί, εκφοβίζει, τρομοκρατεί, εκβιάζει, υπεξαιρεί, πλαστογραφεί, αλλοιώνει, προδίδει, εξαθλιώνει και καταλύει κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας και υγιούς κοινωνικής συνοχής. 
Την ίδια στιγμή το σαμαρικό στουρνάρι μετατρέπει τη θεσμική ιδιότητα του πρωθυπουργού σε φτηνή εκπορνευόμενη παλλακίδα στο χαρέμι του εμίρη του Κατάρ και αναθέτει στο χατζιδάκειο γιουσουφάκι τη συνομολόγηση αποικιοκρατικών συμβάσεων εκποίησης του εθνικού πλούτου, που ονομάζονται "επενδύσεις και οικονομική ανάκαμψη". 
Ταυτόχρονα, ο Στουρνάρας της πολιτειακής εκτροπής προαναγγέλλει δήμευση της ατομικής ιδιοκτησίας και παράδοσής της στα τραπεζικά εγκληματικά κέντρα που υπηρετεί.
Η χώρα βιώνει την πιο σκληρή περιπέτεια συνταγματικής εκτροπής, κατά την περίοδο κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. 
'Όλες οι πράξεις, όλες οι συστάσεις, κάθε διοικητικό πρόσταγμα και προειδοποίηση λήψης διοικητικού μέτρου, από τους εκτελεστές της βούλησης των οικονομικών κατακτητών της χώρας, συνιστούν πράξεις συνενοχής στη συντελούμενη εθνική προδοσία. 

Η απόλυτη, συστηματική και άκαμπτη ατομική και συλλογική αντίθεσή μας στους λόγους και στις πράξεις των φορέων της πολιτικής σκευωρίας αποτελεί επιτακτικό συνταγματικό καθήκον.

Ας μην αφήσουμε το βόρβορο της εγκληματικής αθλιότητάς τους να υποδουλώσει το παρόν μας και να εξαφανίσει το μέλλον μας!    

Δεν υπάρχουν σχόλια: