Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η ληστρική φορολόγηση των Ελλήνων, ως πολιτική διαδικασία εθνικής μειοδοσίας.



Η κυβερνητική πρόθεση της ληστρικής φορολόγησης της μικρής και μεσαίας ατομικής ιδιοκτησίας αποτελεί εκτέλεση της βούλησης των δανειστών, να υποχρεώσουν τους Έλληνες πολίτες να αγοράσουν εκ νέου την ατομική τους ιδιοκτησία, της οποίας είναι νόμιμοι κάτοχοι και νομείς, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες του αστικού δικαίου.
Στην πραγματικότητα, εκτελείται η πολιτική εξαγγελία του υποτελούς Βενιζέλου, σύμφωνα με την οποία οι φόροι που επιβάλλονται στα ακίνητα αποτελούν για τους ιδιοκτήτες τους την εγγύηση της αξίας τους, απέναντι στην οικονομική κρίση.
Η εξαγγελία αυτή συνδυάστηκε με την αποικιοκρατική δήλωση του Τόμσεν ότι το μεγάλο ποσοστό της ιδιοκατοίκησης και το φαινόμενο της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας τροφοδοτούν την κρίση και αναστέλλουν την ανάπτυξη.
Η συνεχής επιβολή φόρων και τελών, πρόδηλης αντισυνταγματικότητας, στη μικρή και μεσαία ιδιοκτησία, αλλά και σε αυτή τη μοναδική κύρια κατοικία των πολιτών, αποτελεί προσχεδιασμένη πολιτική διαδικασία ουσιαστικής δήμευσης της ατομικής ιδιοκτησίας και παράδοση του αντικρίσματος της οικονομικής της αξίας στα χρηματοπιστωτικά κέντρα των Δάνειων Δυνάμεων.
Οι πρόσφατες δηλώσεις των μειοδοτικών βουλευτών της ''νέας δημοκρατίας'', που παρότρυναν, όσους πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν φόρους και τέλη, να πουλήσουν άμεσα τις ιδιοκτησίες τους, αποδεικνύει ότι η κυβερνώσα φασίζουσα Δεξιά, με την εγκληματική σύμπραξη των κατάπτυστων πολιτικών της εταίρων, εκτελεί ένα οργανωμένο σχέδιο υπεξαίρεσης της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων πολιτών και της παράδοσης της αξίας της στους διεθνείς και εγχώριους πατρώνους της.

Η πολιτική συνωμοσία της συντελούμενης εσχάτης οικονομικής προδοσίας δεν έχει πια προσχήματα και οι εκπρόσωποί της φανερώνουν με κυνισμό τις εγκληματικές προθέσεις τους.
Οι Έλληνες πολίτες, ως εξαθλιωμένοι οικονομικοί δουλοπάροικοι, δεν έχουν ουσιαστικό δικαίωμα στην κατοχή ατομικής ιδιοκτησίας και η εμπράγματη υπόσταση του συνταγματικού τους δικαιώματος διασφαλίζεται μόνον, εάν αυτοί καταβάλλουν στη ληστρική οικονομική συμμορία του στουρνάρειου υπουργείου οικονομικών το σύνολο της οικονομικής της αξίας, επιμερισμένη σε φόρους κατοχής και αποικιοκρατικά τέλη.
Επιχειρείται, δηλαδή, με την κατοχική εξαθλίωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας νομοθετικής παραγωγής, η εμπέδωση της οικονομικής ερημοποίησης της κοινωνίας και η μετατροπή της ζωής των ανθρώπων, των αναγκών και των προσδοκιών τους σε βαρβαρικούς αριθμούς ανίκανων και απαίδευτων λογιστών, που επιβάλλουν τη βούλησή τους στην κυβερνητική σύμπραξη των πολιτικών απατεώνων.

Εάν συνδυάσει ο κοινωνικός παρατηρητής την εκδηλούμενη πρόθεση της φορολογικής δήμευσης της ατομικής ιδιοκτησίας, με την εξαγγελία της φορολογικής δέσμευσης των νέων, που δεν έχουν κανένα εισόδημα και πόρους και ζουν στην οικογενειακή κατοικία, αντιλαμβάνεται ότι η κυβερνητική λειτουργία ασκείται από μια εγκληματική συμμορία εθνικών μειοδοτών, πολιτικών απατεώνων και κομματικών δωσίλογων, που με φανερές και κρυφές, αλλά πάντως άκρως ταπεινωτικές για τη χώρα και το λαό της πολιτικές διομολογήσεις, έχουν παραδώσει την ελληνική κοινωνία στα βαρβαρικά δεσμά των διεθνών τοκογλύφων και των πολιτικών εκπροσώπων του νέου γερμανικού οικονομικού ναζισμού.

Η πάνδημη αντίδραση της κοινωνίας στις εξαγγελίες του νέου φορολογικού νομοσχεδίου της απόλυτης κοινωνικής καταστροφής καθυστερεί, έστω προσωρινά, την ανάπτυξη της κατάπτυστης νομοθετικής πρωτοβουλίας.
Μόνον η προσωπική εγρήγορση και η οργανωμένη πολιτική κινητοποίηση των κοινοβουλευτικών κομμάτων του αντιμνημονιακού τόξου θα θέσει αποτελεσματικό φραγμό στα εγκληματικά σχέδια των μειοδοτικών πολιτικών συνωμοτών.
Η συγκεκριμένη όμως πολιτική κινητοποίηση δεν πραγματοποιείται ούτε με άναρθρες κραυγές, ούτε με συστημικά ταξίδια στην έδρα του οικονομικού ναζιστή Σόιμπλε και της θεσμικής έκφρασης των διεθνών τοκογλύφων (Δ.Ν.Τ.), ούτε με την αναπαραγωγή της χρεοκοπημένης πολιτικής ρητορικής του κομμουνιστικού κόμματος.

Απαιτείται ρεαλιστική και απόλυτη επίγνωση της ιστορικής κρισιμότητας των στιγμών και συντονισμένη δράση της ίδιας της κοινωνίας των πολιτών, ώστε τα υγιή απομεινάρια του πολιτικού συστήματος που αποδράμει, να μην καταστούν απλοί παρακολουθητές του εθνικού και κοινωνικού αφανισμού.

Η άρνησή μας οφείλει να είναι σθεναρή, βροντώδης και άκαμπτη.
Η κοινωνία των πολιτών δεν θα αναλάβει τα χρέη των πολιτικών απατεώνων, των κλεφτών και των εθνικών μειοδοτών, που καταληστεύουν τη δημοκρατία και καταλύουν την πολιτειακή κυριαρχία της Ελλάδας.

Θάνος Παναγιωτόπουλος
Πολιτικός Επιστήμονας - Δημοσιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: