Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Υπόδειγμα Ηλεκτρονικής Εξώδικής Δήλωσης προς την Δ.Ε.Η Α.Ε, για τη συμμόρφωσή της στις επιταγές της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.



Ο γερμανόδουλος τραπεζίτης, που εκτελεί την κατοχική βούληση των μνημονιακών δυνάμεων στο υπουργείο οικονομικών και επιμελείται την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. 
       Εγκατέλειψε κάθε πρόσχημα άσκησης των καθηκόντων του εντός του συνταγματικού πλαισίου της πολιτειακής τάξης, και με πρωτοφανή θρασύτητα, αλλά και άγνοια νομικού κινδύνου, παρακινεί με επιστολή του τη Διοίκηση της Δ.Ε.Η. να αγνοήσει την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και να συνεχίσει να εισπράττει το αντισυνταγματικό τέλος ακινήτων με τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, για λόγους ''εθνικού συμφέροντος''!
       Ο κατάπτυπτος δωσιλογικός καισαρίσκος, αφού εκμαύλισε την έννοια του πατριωτικού καθήκοντος, συνδέοντάς την με την πολιτειακή συμπεριφορά του εθνικού προδότη, βεβηλώνει και την έννοια του εθνικού συμφέροντος, ταυτίζοντας το αξιακό της περιεχόμενο με τα οικονομικά συμφέροντα του νέου γερμανικού οικονομικού ναζισμού και του τοκογλυφικού κατεστημένου που αυτός εκπροσωπεί.
       Το στουρνάρειο πολιτικό άγος στρέφεται κατά των ίδιων των οργανωτικών βάσεων λειτουργίας του πολιτεύματος, παραβιάζει εκ προθέσεως και με σκοπό τον προσπορισμό αθέμιτου οικονομικού οφέλους στις δάνειες δυνάμεις, το Σύνταγμα της Ελλάδας, αποπειράται δολίως να καταργήσει την συντεταγμένη οργάνωση και δικαιοδοσία των δικαστηρίων και παρακινεί στελέχη ιδιωτικού φορέα να αντιποιηθούν την άσκηση δημόσιας εξουσίας και να βεβαιώσουν, ως νομίμως συντεταγμένα όργανα άσκησης δημόσιας εξουσίας, συγκεκριμένο ποσό φόρου, που τεχνηέντως και καταχρηστικώς ονομάστηκε, και κατά την δεσμευτική δικαστική κρίση, ''τέλος ακινήτων''.
       Για πρώτη φορά, στη νεώτερη πολιτική ιστορία υπουργός ενεργεί ως κατ' εξακολούθηση παρανομών ιδιώτης. 
       Για πρώτη φορά, στη νεώτερη συνταγματική ιστορία καταλύεται η λειτουργική ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και επιχειρείται η κατάργηση του δεσμευτικού αποτελέσματος της δικαστικής κρίσης, επειδή δεν είναι αρεστή στους παράγοντες της εκτελεστικής εξουσίας, κατά τρόπο τόσο προκλητικά προφανή.
       Δεν υπήρξε προηγούμενο στουρνάρι εφαρμογής των θεμελιωδών διατάξεων του Συντάγματος, δεν συναντάται ομοιότητα με την δωσιλογική αθλιότητα του κατάπτυστου υπουργίσκου της πολιτειακής εκτροπής.
       Προειδοποιούμε τη διοίκηση της Δ.Ε.Η. και κάθε υπάλληλο της εργοδοτικής της αρμοδιότητας ότι η εκτέλεση της παράνομης, αντισυνταγματικής και πολιτειακώς εκτρεπόμενης εντολής του Στουρνάρα στοιχειοθετεί αυτοτελή αστική και ποινική ευθύνη για κάθε έκαστο εξ αυτών. 

Αμέσως στη συνέχεια, το ιστολόγιο αυτό, συνεπές στην υποστήριξη του κοινωνικού κινήματος της πολιτικής ελευθεροφροσύνης,  δημοσιεύει Υπόδειγμα Ηλεκτρονικής Εξώδικης Δήλωσης προς την Δ.Ε.Η., με την οποία  καλείται να απέχει από κάθε συναλλακτική συμπεριφορά, που αντιβαίνει στις διατάξεις της ιστορικής απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.


     ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

              ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Του/Της..................................
κατοίκου........................, οδός............., Τ.Κ...........
Ηλεκτρονική Διεύθυνση:...............................
Αριθμός Παροχής:........................................

                                        ΠΡΟΣ

Την ανώνυμη εταιρεία, με τον διακριτό τίτλο "ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε", που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Χαλκοκονδύλη 30, 104 32 Αθήνα και συναντάται στον διαδικτυακό τόπο: info@dei.com.gr, όπως εκπροσωπείται νόμιμα. 

1. Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την αριθμ.1101/2012   απόφασή του, η οποία είναι προσωρινά εκτελεστή και έχει, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο αιτιολογικό τμήμα αυτής, ιδιότυπη εκτελεστότητα έναντι πάντων, επιτάσσει ρητά στην ανώνυμη εταιρεία σας να εκδηλώσει αμελλητί αποθετική και θετική συναλλακτική συμπεριφορά, έναντι των καταναλωτών-πελατών της, ως εξής:
α)  Να ΜΗΝ διακόπτει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους καταναλωτές που ΔΕΝ καταβάλλουν το έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών, που επιβλήθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 53 του Ν. 4021/2011.
β) Να ΔΕΧΕΤΑΙ την καταβολή από τους καταναλωτές, εκ του αντιτίμου των λογαριασμών που εκδίδει, ΜΟΝΟΝ του τμήματος  που αντιστοιχεί στην αξία του ηλεκτρικού ρεύματος/Δήμου/ΕΡΤ, αφαιρουμένου του αντιστοιχούντος ποσού στο ως άνω ειδικό τέλος, που επιβλήθηκε με τις προαναφερόμενες διατάξεις.
γ) Να ΜΗΝ ενσωματώνει, υπολογίζει και καταλογίζει στους λογαριασμούς ρεύματος, που η ίδια εκδίδει, το προαναφερθέν ειδικό τέλος, την επιφάνεια του ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου και το επιβαλλόμενο ποσό.
2. Με τα προγενέστερα  της παρούσας, επέχοντα θέση εξώδικων δηλώσεων, υπομνήματά μας, σας γνωστοποιήσαμε ότι αρνούμαστε να καταβάλλουμε το έκτακτο ειδικό τέλος ακινήτων, για τους συνταγματικούς, νομικούς και ουσιαστικούς λόγους, που αναλυτικώς εκτίθενται σε αυτά και εμπεριέχονται, κατά τρόπο πανηγυρικό, στο αιτιολογικό τμήμα της ως άνω απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Σας επισημαίνουμε ότι διατυπώνουμε εκ νέου και με την ίδια αταλάντευτη συνέπεια την εν λόγω άρνηση, ήδη επικυρωμένη από την δικαστική κρίση, και σας υπενθυμίζουμε ότι το erga omnes δεδικασμένο δεσμεύει την συναλλακτική συμπεριφορά κάθε υπαλλήλου της εργοδοτικής σας αρμοδιότητας και βεβαίως κατισχύει και εκ προοιμίου ακυρώνει την παρακίνησή σας,  από τον αντισυνταγματικώς και παρανόμως ενεργούντα Υπουργό Οικονομικών, να εκδηλώσετε απείθεια  εκτέλεσης των επιταγών της ως άνω δικαστικής απόφασης, για τους λόγους ''εθνικού συμφέροντος'' που αξιολογεί η πολιτειακώς εκτρεπόμενη επιστολή του, ως παράγοντα της εκτελεστικής εξουσίας. Περαιτέρω, σας καθιστούμε σαφές, ότι σε περίπτωση, κατά την οποία, συνεχίσετε και στο μέλλον να αναγράφετε στους λογαριασμούς έκδοσής σας, ως ανεξόφλητο υπόλοιπο, το ποσό που καταβάλλουμε για την πληρωμή της αξίας του ηλεκτρικού ρεύματος/Δήμου/ΕΡΤ, θα αναζητήσουμε, με την άσκηση αυτοτελών αστικών και ποινικών αγωγών, την επιβολή των κυρώσεων που επαπειλεί η προαναφερόμενη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και συμπληρωματικώς για τα αδικήματα της αντιποίησης αρχής, της εκβίασης και της υπεξαίρεσης. Αυτονοήτως, θα επιζητήσουμε την έγερση της αυτόφωρης διαδικασίας εις βάρος κάθε υπαίτιου υπαλλήλου της εργοδοτικής σας αρμοδιότητας. Επικουρικώς, θα αναζητήσουμε τις αστικές και ποινικές ευθύνες σας για την ενδεχόμενη ζημία που θα προκαλέσει στην ανώνυμη εταιρεία σας, ως στρατηγικής σημασίας ανώνυμη εταιρεία παροχής ζωτικού κοινωνικού αγαθού, η άρνησή σας να συμμορφωθείτε στις ρητές επιταγές της δικαστικής απόφασης. Στο μέλλον και μετά την ηλεκτρονική αποστολή της παρούσας εξώδικης δήλωσης, υποχρεούστε να θεωρείτε, χωρίς άλλη ειδική γνωστοποίηση, ότι το ποσό που καταβάλλουμε για την πληρωμή των λογαριασμών έκδοσης της ανώνυμης εταιρείας σας, είτε στα ταμεία των τοπικών υποκαταστημάτων σας, είτε μέσω των ΑΤΜ των τραπεζών, αντιστοιχεί στην αξία του ηλεκτρικού ρεύματος/Δήμου/ΕΡΤ, κατ' εφαρμογή της δικαστικής απόφασης, αλλά και εκτέλεσης του αξιακού περιεχομένου της άρνησής μας να καταβάλλουμε το ως άνω ειδικό τέλος, για μείζονες λόγους εθνικής πολιτειακής κυριαρχίας και κοινωνικής αξιοπρέπειας.


ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

1. Να εκδηλώσετε συναλλακτική συμπεριφορά που αποδίδει τον προσήκοντα εταιρικό σεβασμό στους συνταγματικούς θεσμούς της Ελληνικής Δημοκρατίας και στην αξία του προσώπου μας, ως πολιτών, η οποία ήδη αναγορεύτηκε ως υπέρτατο και απολύτως προστατευόμενο πολιτειακό αγαθό από την δικαστική κρίση. 
2. Να υπηρετείτε το γενικό συμφέρον της κοινωνίας των πολιτών και να μην εκτελείτε παράνομες και αντισυνταγματικές πολιτικές προσταγές με έντονο ποινικό ενδιαφέρον, οι οποίες επιδιώκουν να προσπορίσουν αθέμιτο όφελος σε εκπροσώπους ξένων δυνάμεων που επιβουλεύονται τα πολιτειακά συμφέροντα της εθνικής κυριαρχίας.
3. Να παύσετε αμέσως να αντιποιείσθε τις αρμοδιότητες νομίμως συντεταγμένου οργάνου άσκησης δημόσιας εξουσίας και να καταλογίζετε, βεβαιώνετε και επιβάλλετε τέλη, τα οποία κατά τη δικαστική κρίση αποτελούν φόρους και να παραλείπετε την ενσωμάτωση, υπολογισμό και καταλογισμό στους λογαριασμούς έκδοσής σας της επιφάνειας του ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου και το επιβαλλόμενο ποσό του τέλους.
4. Να αποξενωθείτε από τον επαίσχυντο ρόλο του εξωθεσμικού φορολογικού εισπράκτορα, που απαξιώνει τα συναλλακτικά ήθη, προσβάλλει ζωτικά οικονομικά και κοινωνικά αγαθά και προκαλεί ανθρώπινες τραγωδίες με την κοινωνική του βαρβαρότητα.

Η παρούσα εξώδικη δήλωση αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις έννομες συνέπειες.


                                        Αθήνα,  ..................
  
Ο/Η  εξωδίκως δηλών/ούσα

(ονοματεπώνυμο και υπογραφή)




Θάνος Παναγιωτόπουλος
Νομικός και Πολιτικός Επιστήμονας - Δημοσιολόγος




Δεν υπάρχουν σχόλια: