Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Το ''εθνικό συμφέρον'' του Στουρνάρα της πολιτειακής εκτροπής.




       Ο γερμανόδουλος τραπεζίτης, που εκτελεί την κατοχική βούληση των μνημονιακών δυνάμεων στο υπουργείο οικονομικών και επιμελείται την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. 
       Εγκατέλειψε κάθε πρόσχημα άσκησης των καθηκόντων του εντός του συνταγματικού πλαισίου της πολιτειακής τάξης, και με πρωτοφανή θρασύτητα, αλλά και άγνοια νομικού κινδύνου, παρακινεί με επιστολή του τη Διοίκηση της Δ.Ε.Η. να αγνοήσει την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και να συνεχίσει να εισπράττει το αντισυνταγματικό τέλος ακινήτων με τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, για λόγους ''εθνικού συμφέροντος''!
       Ο κατάπτυπτος δωσιλογικός καισαρίσκος, αφού εκμαύλισε την έννοια του πατριωτικού καθήκοντος, συνδέοντάς την με την πολιτειακή συμπεριφορά του εθνικού προδότη, βεβηλώνει και την έννοια του εθνικού συμφέροντος, ταυτίζοντας το αξιακό της περιεχόμενο με τα οικονομικά συμφέροντα του νέου γερμανικού οικονομικού ναζισμού και του τοκογλυφικού κατεστημένου που αυτός εκπροσωπεί.
       Το στουρνάρειο πολιτικό άγος στρέφεται κατά των ίδιων των οργανωτικών βάσεων λειτουργίας του πολιτεύματος, παραβιάζει εκ προθέσεως και με σκοπό τον προσπορισμό αθέμιτου οικονομικού οφέλους στις δάνειες δυνάμεις, το Σύνταγμα της Ελλάδας, αποπειράται δολίως να καταργήσει την συντεταγμένη οργάνωση και δικαιοδοσία των δικαστηρίων και παρακινεί στελέχη ιδιωτικού φορέα να αντιποιηθούν την άσκηση δημόσιας εξουσίας και να βεβαιώσουν, ως νομίμως συντεταγμένα όργανα άσκησης δημόσιας εξουσίας, συγκεκριμένο ποσό φόρου, που τεχνηέντως και καταχρηστικώς ονομάστηκε, και κατά την δεσμευτική δικαστική κρίση, ''τέλος ακινήτων''.
       Για πρώτη φορά, στη νεώτερη πολιτική ιστορία υπουργός ενεργεί ως κατ' εξακολούθηση παρανομών ιδιώτης. 
       Για πρώτη φορά, στη νεώτερη συνταγματική ιστορία καταλύεται η λειτουργική ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και επιχειρείται η κατάργηση του δεσμευτικού αποτελέσματος της δικαστικής κρίσης, επειδή δεν είναι αρεστή στους παράγοντες της εκτελεστικής εξουσίας, κατά τρόπο τόσο προκλητικά προφανή.
       Δεν υπήρξε προηγούμενο στουρνάρι εφαρμογής των θεμελιωδών διατάξεων του Συντάγματος, δεν συναντάται ομοιότητα με την δωσιλογική αθλιότητα του κατάπτυστου υπουργίσκου της πολιτειακής εκτροπής.
       Προειδοποιούμε τη διοίκηση της Δ.Ε.Η. και κάθε υπάλληλο της εργοδοτικής της αρμοδιότητας ότι η εκτέλεση της παράνομης, αντισυνταγματικής και πολιτειακώς εκτρεπόμενης εντολής του Στουρνάρα στοιχειοθετεί αυτοτελή αστική και ποινική ευθύνη για κάθε έκαστο εξ αυτών. 

Κατά τον αμέσως επόμενο χρόνο, το ιστολόγιο αυτό, συνεπές στην υποστήριξη του κοινωνικού κινήματος της πολιτικής ελευθεροφροσύνης, θα δημοσιεύσει Υπόδειγμα Ηλεκτρονικής Εξώδικης Δήλωσης προς την Δ.Ε.Η., με την οποία θα καλείται να απέχει από κάθε συναλλακτική συμπεριφορά, που αντιβαίνει στις διατάξεις της ιστορικής απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

       Η αντίθεσή μας πρέπει να είναι απόλυτη και η άρνησή μας κατηγορηματική και διαρκώς εντεινόμενη.
       Οι δωσίλογοι, που εφαρμόζουν πλέον τα σχέδιά τους για την ουσιαστική κατάλυση της συνταγματικής νομιμότητας, χωρίς προσχήματα και την επιβολή της νέας βαρβαρικής τάξης του νέου οικονομικού γερμανικού ναζισμού πρέπει να διαπομπευτούν, να εκδιωχθούν από τους κατοχικούς κυβερνητικούς θώκους τους και να οδηγηθούν ενώπιον του φυσικού τους δικαστή, που σήμερα επιδεικτικά λοιδορούν, με σκοπό να τους επιβληθεί ο ποινικός κολασμός που αρμόζει στα ατιμωτικά πολιτικά τους εγκλήματα. 


Θάνος Παναγιωτόπουλος
Πολιτικός Επιστήμονας - Δημοσιολόγος

     

Δεν υπάρχουν σχόλια: