Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Η αυγή της τιμωρητικής εκδίωξης της εγκληματικής συμμορίας των μνημονίων.


Η καταχνιά του χειμωνιάτικου τοπίου και η οικονομική απόγνωση της κοινωνίας από τη ληστρική επέλαση της μνημονιακής λαίλαπας δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά που γεννιέται, την πολιτειακή προσδοκία που πάλλεται για την τιμωρητική κάθαρση του πολιτικού συστήματος, της παραβατικής διαπλοκής, της εγκληματικής διαφθοράς και της μειοδοτικής και δωσιλογικής δράσης της παρέας των πολιτικών απατεώνων, που καταλύουν τη δημοκρατία.

Η αποκάλυψη της αλλοιωμένης λίστας Lagarde και η πολιτική θύελλα που προκάλεσε, σκορπά χωρίς έλεος τα πολιτικά συντρίμμια της εγκληματικής συμμορίας των μνημονίων, παρά την απελπισμένη προσπάθειά της να διασωθεί και να εξαγνιστεί από την ποινική παραπομπή του προπομπού και πρωτεργάτη της μνημονιακής κατοχής, πρώην υπουργού οικονομικών και καίσαρα της δωροληπτικής συναλλαγής, Παπακωνσταντίνου. 

Το 2013 θα γίνει η απαρχή της μεταρρυθμιστικής ανάταξης του πολιτικού συστήματος, με κύρια αξιακή βάση την ποινική παραπομπή, τη δημόσια διαπόμπευση και την πανηγυρική πολιτική εκδίωξη της ληστρικής πολιτικής συμμορίας που ασκεί την εξουσία.

Το κυβερνητικό έκτρωμα της συμμορίας των Ντάλτον, που εξαθλιώνει τους Έλληνες και καταλύει την πολιτειακή κυριαρχία της χώρας, χρησιμοποιεί και διαχειρίζεται τα εγκληματικά μνημονιακά προϊόντα, που παρήγαγε η εξωνημένη και παραβατικά ειδεχθής ένταξη της Ελλάδας στους χρηματοπιστωτικούς μηχανισμούς του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της τρόϊκας των δανειστών, από τον κατάπτυστο, μειοδοτικό πρώην υπουργό οικονομικών.
Οι κυβερνητικοί συνεταίροι της νέας κεντροδεξιάς παράταξης των προδοτών και η άθλια μειοδοτική αριστερή τσόντα του μπαρμπα-Φώτη παραδίδουν, με προσχεδιασμένη δολιότητα, τη δημοσιονομική κυριαρχία και την πολιτειακή αξιοπρέπεια της χώρας στους εγκληματικούς διεθνείς συνεργάτες του διεφθαρμένου Παπακωνσταντίνου και επιμελούνται, με παροιμιώδη πολιτική ενδοτικότητα, την εκτέλεση των πολιτικών συμφωνιών που εκείνος σύναψε, με αντάλλαγμα την πίστωση των τραπεζικών οικογενειακών του λογαριασμών, με τα ποσά που αναφέρονται στη διαβόητη λίστα.
Η παραβατική συμπεριφορά του Παπακωνσταντίνου προσδιορίζει απολύτως το αξιακό περιεχόμενο και τις εγκληματικές προθέσεις του σαμαρικού στουρναριού και των πολιτικών συνεταίρων του και καθορίζει την κοινή τους βαριά πολιτική και ποινική μοίρα.
Εκείνοι που διαχειρίζονται και ανανεώνουν τα μνημόνια, με ειδεχθέστερο και πιο βάρβαρο τρόπο από τον ίδιο τον πρωτεργάτη της κατοχικής εξαθλίωσης των Ελλήνων, θα τον ακολουθήσουν στον ατιμωτικό δρόμο της παραδειγματικής ποινικής τιμωρίας και της ιστορικής χλεύης.
Η πολιτική τους ιδιοσυστασία καθορίζεται από τις εγκληματικές τους προθέσεις και τις προδοτικές τους υποσχέσεις. 
Λεηλατούν τη δημοκρατική νομιμότητα και ενεργούν ως πολιτικός στρατός της τραπεζικής και χρηματοπιστωτικής ναζιστικής αθλιότητας, που επιχειρεί να καταλύσει το αξιακό σύστημα του δυτικού νομικού πολιτισμού.
Όλοι τους θα απολογηθούν ενώπιον του φυσικού τους δικαστή, όσο και αν αυτός έχει θεσμικά παραμορφωθεί, για την τέλεση των πολιτικών εγκλημάτων της εσχάτης προδοσίας και της εκ προθέσεως παραβίασης του Συντάγματος.
Τα χαράτσια, οι κεφαλικοί φόροι, η γκεμπελική προπαγάνδα της οικονομικής τρομοκρατίας, που έχουν ως στόχο να προσπορίσουν αθέμιτο οικονομικό όφελος στους εγκληματικούς συνεργάτες τους, που ονομάζονται ''αγορές'', ''θεσμικοί δανειστές και εταίροι'', εις βάρος του γενικού συμφέροντος του ελληνικού λαού, αποτελούν αυτοτελή πολιτικά και δικανικά τεκμήρια της δράσης μιας εγκληματικής συμμορίας πολιτικών απατεώνων, που επιβάλλει την πολιτειακή εκτροπή και διαφθείρει τις παραγωγικές δυνάμεις και το αξιακό υλικό της κοινωνικής συνοχής.

Το 2013 σηματοδοτεί την έναρξη της αναπόδραστης πορείας τους προς τον πιο τιμωρητικό καιάδα της παγκόσμιας πολιτικής ιστορίας.
Τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει την ατιμωτική τους πολιτική εκδίωξη, την πανηγυρική ποινική τους παραπομπή και την εξαγνιστική για τη λειτουργία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας τιμωρία τους, ως ειδεχθών πολιτικών εγκληματιών.

Θάνος Παναγιωτόπουλος
Πολιτικός Επιστήμονας - Δημοσιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: